Brad Pitt: «Η Angelina είναι ακόμα κακό κορίτσι, αλλά μόνο για μένα»

Brad Pitt: «Η Angelina είναι ακόμα κακό κορίτσι, αλλά μόνο για μένα»

Ο ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για την οικογένειά του και τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Πριν γίνει ζευγάρι με τον Brad Pitt και μεταμορφωθεί στην απόλυτη εικόνα της αφοσιωμένης μητέρας και συντρόφου, η Angelina Jolie δεν ήταν ακριβώς αυτό που θα λέγαμε «νορμάλ» άτομο.

Όταν τα είχε με τον Billy Bob Thornton κρεμούσε μπουκαλάκια με το αίμα του στον λαιμό της για να αποδείξει την αγάπη της και έκανε τατουάζ το όνομά του. Στα Όσκαρ του 2000 είχε δώσει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα στον αδερφό της, James Haven, και είχε μιλήσει ανοιχτά για την bisexual φύση της. Παλιότερα, διατηρούσε ερωτική σχέση με την ηθοποιό Jenny Shimizu και μάλιστα είχε πει πως θα την παντρευόταν αν δεν είχε παντρευτεί τελικά τον πρώτο άντρα της, Johnny Lee Miller. Οπότε ναι, ο χαρακτηρισμός «φυσιολογική» δεν θα μπορούσε να μπει ούτε στην ίδια πρόταση με το όνομά της.

Η Angelina του σήμερα, όμως, έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της, έχει την πιο μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια της showbiz και, αν δεν ήταν τόσο εκθαμβωτικά όμορφη και εντυπωσιακή και δεν είχε μια μεγάλη καριέρα να υποστηρίξει, θα ήταν μια άξια Μαίρη Παναγιωταρά. Έχει αλλάξει όντως, όμως;

Ο Brad Pitt εμφανίστηκε χτες στην πρωινή εκπομπή του CBS «This Morning Monday» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την οικογένειά του και την αγαπημένη του σύντροφο, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος «Είναι ακόμα ένα κακό κορίτσι». Και συμπλήρωσε, για να διώξει τις αμφιβολίες «Δεν είναι όμως για τα μάτια του κόσμου».

Η αποκάλυψή του αυτή ήρθε για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Jolie σε μια παλιότερη συνέντευξή της, όπου είχε δηλώσει πως «Το κακό κορίτσι μέσα μου ανήκει τώρα μόνο στον Brad». Και, για κάποιον λόγο, δεν δυσκολευόμαστε να τους πιστέψουμε.