Katie Holmes- Tom Cruise: Η μάχη για τη Suri

Katie Holmes- Tom Cruise: Η μάχη για τη Suri

Ο «Πόλεμος των Ρόουζ» μόλις ξεκίνησε

Από το βράδυ της Παρασκευής, όταν έγινε γνωστή η κατάθεση της αίτησης διαζυγίου της Katie Holmes από τον σύζυγό της και πατέρα της μοναχοκόρης της, Suri, Tom Cruise, οι φήμες για τα αίτια χωρισμού και το παρασκήνιο της ζωής του ζευγαριού έχουν οργιάσει.

Σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail έρχεται να ρίξει φως στα γεγονότα πίσω από το διαζύγιο της χρονιάς. Σύμφωνα με αυτό, η Katie έχει ήδη προσλάβει τους πιο μαχητικούς δικηγόρους, και ενδέχεται να μην συμβιβαστεί με το προγαμιαίο συμβόλαιό της, το οποίο ορίζει την είσπραξη για την ηθοποιό 10 εκατομμυρίων δολαρίων από την κοινή περιουσία του ζευγαριού.

Από την πλευρά του, ο Cruise θα πρέπει, αφενός μεν, να συμβιβαστεί με το τέλος του τρίτου γάμου του, για τον οποίο είχε προσπαθήσει να πείσει τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και το κοινό, ότι ήταν σταθερός σαν βράχος, αλλά και να διαχειριστεί το γεγονός ότι η τροπή των πραγμάτων φαίνεται, δυνητικά, να γίνεται άσχημη.

Καταρχήν, υπάρχει η προσήλωση του πρωταγωνιστή του Top Gun στην εκκλησία της σαϊεντολογίας η οποία, σύμφωνα με δικηγορικούς κύκλους στη Νέα Υόρκη, θα παίξει κομβικό ρόλο στο διαζύγιο. «Δεν υπάρχει περίπτωση οι σύμβουλοί της να μην βάλουν την σαϊεντολογία στο κέντρο αυτού του διαζυγίου», λέει στην εφημερίδα ειδικός, manager κρίσεων και σύμβουλος επικοινωνίας celebrities.

Λέγεται, μάλιστα, ότι ο βασικότερος λόγος για αυτό το διαζύγιο δεν είναι άλλος από την κόρη των δύο ηθοποιών, Suri. Ήδη, η Katei Holmes έχει δείξει τις προθέσεις της απέναντι στον πρώην σύζυγό της, διεκδικώντας την πλήρη κηδεμονία της πολυφωτογραφημένης εξάχρονης. «Ο μόνος λόγος που η Katie μπορεί να είναι τόσο απόλυτη σε αυτό, είναι ότι φοβάται για την κόρη της. Η Suri από εδώ και στο εξής, θα ασχολείται όλο και πιο ενεργά με την εκκλησία και η μητέρα της, εμφανώς, θέλει να πάρει τις αποστάσεις της από την σαϊεντολογία», λέει ο ίδιος σύμβουλος.

Μάλιστα, φήμες θέλουν την Holmes «τρομοκρατημένη» από το γεγονός ότι ο πατέρας της Suri την είχε ήδη εγγράψει σε σχολείο το πρόγραμμα του οποίου είναι βασισμένο στις αρχές της σαϊεντολογίας. Η εμμονή του Cruise να ενστερνιστεί η κόρη του τις αρχές της θρησκείας του, λέγεται ότι έφερε την ρήξη στη σχέση με τη σύζυγό του, η οποία μεγάλωσε σε καθολική οικογένεια.

Φήμες θέλουν τον ηθοποιό να έχει ήδη εγγράψει την μικρή του κόρη σε μία φανατική σαϊεντολογική ομάδα, η οποία θα έστελνε την Suri εσώκλειστη σε σχολή όπου διδάσκονται τα υψηλότερα επίπεδα πίστης. Οι συνθήκες της ζωής στην σχολή λέγεται ότι είναι μιλιταριστικές. Αυτό λέγεται ότι υπήρξε το τελειωτικό χτύπημα που οδήγησε την Holmes να πάρει την μεγάλη απόφαση.

Διαβάστε ακόμα: Αντίο Tom Cruise: Ποια πρώην του γοητευτικού ηθοποιού προτιμάτε;

Suri Cruise: από μικρή στους κόλπους της Σαϊεντολογίας