Ένα αστέρι γεννιέται: 8 stars του Ηοllywood στον πρώτο τους ρόλο

Γωγώ Φούντα
Ένα αστέρι γεννιέται: 8 stars του Ηοllywood στον πρώτο τους ρόλο

Έφηβοι και άσημοι ούτε που φαντάζονταν την εξέλιξη!

Eίναι διάσημοι και απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας σχεδόν καθημερινά. Πολύ λίγοι όμως θυμούνται τις πρώτες εμφανίσεις των μεγαλύτερων star του Hollywood στην κινηματογραφική οθόνη. Αγνώριστοι, σχεδόν έφηβοι και εντελώς άσημοι, εμφανίστηκαν δειλά χωρίς φυσικά να φαντάζονται τη φήμη και τη δόξα που θα αποκτούσαν πολλά χρόνια μετά! Ας κάνουμε μία αναδρομή, και ας θυμηθούμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις...

Όταν η σχεδόν έφηβη Demi Moore εμφανιζόταν στην ταινία σταθμό των '80s St. Elmo's Fire, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη λαμπρή συνέχεια. Μία παρέα νέων ζει, ερωτεύεται και απογοητεύεται με τη dream team των νέων φυντανιών του Hollywood να ενώνει τις δυνάμεις της. Kαι μπορεί η Demi να υποδύθηκε την τυπική έφηβη της εποχής, δεν έγινε το ίδιο και με έναν από τα πιο σέξι αρσενικά που έχουν διασχίσει ποτέ τους λόφους του Hollywood. Αναφερόμαστε φυσικά στο Brad Pitt και στην παρθενική του εμφάνιση στην ταινία Thelma & Louise το 1991. Πρωταγωνίστριες τα βαριά πυροβολικά Susan Sarandon και Geena Davis ενώ παρά το γεγονός ότι ο 28χρονος τότε Brad εμφανίστηκε για πολύ λίγο, κατάφερε να κλέψει την παράσταση με το πλάνο των γυμνών του... οπισθίων! Last but not least: Για το συγκεκριμένο ρόλο ήταν υποψήφιος και ο George Clooney!

Μπορεί οι περισσότεροι να τοποθετούν την έναρξη της καριέρας της Julia Roberts στο Pretty Woman, αλλά η star με το χαρακτηριστικό χαμόγελο, είχε κάνει αρκετά νωρίτερα την πρώτη της εμφάνιση. Η ταινία λεγόταν Mystic Pizza, γυρίστηκε το 1991 και η Julia είναι κυριολεκτικά παιδούλα! Όσο για τον George Clooney, τι κι αν έχασε τον ρόλο στο Thelma & Louise; Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πετυχημένη σειρά The Facts of Life, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παραγωγών με τη γνωστή φυσικά συνέχεια.

Το όνομα Dawson's Creek αναμφισβήτητα δεν σας είναι άγνωστο και πολύ πιθανό να σας θυμίζει τα εφηβικά σας χρόνια. Οι πρωταγωνιστές, έφηβοι τότε κι αυτοί, αντιμετώπιζαν τα προβλήματα της καθημερινότητας πάντα ενωμένοι και αγαπημένοι με κύριο στοιχείο τον έρωτα αλλά και το σχολείο. Οι δύο πρωταγωνίστριες, Katie Holmes και Michelle Williams είναι σήμερα superstars, ενώ δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και τα αγόρια της σειράς τους James Van Der Beek και Joshua Jackson. Πάντως και οι τέσσερις όπου σταθούν και όπου βρεθούν παραδέχονται ότι θυμούνται τη συγκεκριμένη σειρά με αγάπη και νοσταλγία.

That '70s Show λεγόταν το σήριαλ στο οποίο γνωρίστηκαν, έφηβοι ακόμα, ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis. Υποδύθηκαν το ζευγάρι κάτι που ίσως να θεωρείται και προφητικό, καθώς σχεδόν 10 χρόνια μετά οι δυο τους είναι μαζί και στη ζωή. Όσον αφορά στον αγαπημένο Johnny Depp, μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει σε ιδιαίτερους ρόλους αλλά στο ξεκίνημά του ήταν ένας απλός αστυνομικός ταγμένος στο καθήκον! Η σειρά λεγόταν 21 Jump Street, γνώρισε τεράστια επιτυχία και μετέτρεψε τον Depp σε μέγα καρδιοκατακτητή. Τέλος, ένα από τα πρόσωπα των ημερών, και αναφερόμαστε φυσικά στον Robert Pattinson, δεν προσγειώθηκε, όπως πολλοί θα πίστευαν, στον πλανήτη της υποκριτικής με το Twillight. Αρκετά χρόνια πριν εμφανίστηκε σε μία από τις ταινίες του αγαπημένου μάγου Harry Potter, υποδυόμενος τον ωραίο του σχολείου Cedric Diggory, τον οποίο βέβαια στο τέλος σκοτώνει ο Λόρδος Voldemort.

Διαβάστε επίσης:

Oι πρώτες αγάπες των stars: Μήπως δεν τις ξεπέρασαν ποτέ;

Τα πιο επιτυχημένα κέρινα ομοιώματα των διασήμων!

Celebrity «κέρατο».Ποιο σας συγκλόνισε τελικά περισσότερο;