Celebrity γάμοι 2012: Ποιοι stars παντρεύτηκαν τη χρονιά που μας πέρασε;

Γωγώ Φούντα
Celebrity γάμοι 2012: Ποιοι stars παντρεύτηκαν τη χρονιά που μας πέρασε;

Και ζήσαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα;

Ποιος είναι ο προορισμός του ανθρώπου; Να βρει το άλλο του μισό, να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια! Αυτή βέβαια, δεν είναι πεποίθηση μόνο των κοινών θνητών, αλλά υπάρχουν και αμέτρητοι celebrities οι οποίοι μοιράζονται την ίδια άποψη. Ποιος είπε λοιπόν ότι οι διάσημες κυρίες όταν ήταν μικρούλες δεν παρίσταναν τις νύφες περιμένοντας τον πρίγκιπά τους; Με αφορμή λοιπόν, το τέλος του 2012 και την έλευση του 2013, κάνουμε μία αναδρομή στους ξένους και εγχώριους celebrity γάμους της χρονιάς, διαπιστώνοντας ότι αρκετοί έσπευσαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου μέσα στο '12, προκειμένου να αποφύγουν το γρουσούζικο '13!

Στους λόφους του Hollywood έπεσε κυριολεκτικά επιδημία γάμου, με κάποιους από τους μεγαλύτερους star να εγκαταλείπουν το κλαμπ των εργένηδων. Από τους πιο παραμυθένιους ήταν αναμφίβολα ο γάμος της διάσημης ηθοποιού Natalie Portman με τον αγαπημένο της Benjamin Millepied ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 4 Αυγούστου στο Big Sur της California αλλά και της Anne Hathaway η οποία μάλλον ζήλεψε από την Natalie και παντρεύτηκε στο ίδιο ακριβώς μέρος λίγους μήνες αργότερα τον αρραβωνιαστικό της Adam Shulman. Από τους πιο πρόσφατους και λαμπερούς ήταν αυτός του Justin Timberlake με την καλή του Jessica Biel στη Νότια Ιταλία. Σίγουρα ένας αξέχαστος γάμος, όχι μόνο για το glamour και το πέρα από κάθε φαντασία ροζ νυφικό της Jessica, αλλά και και για το γεγονός ότι μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν πίστευε ότι τα δύο αυτά παιδιά τελικά θα κατάφερναν να παντρευτούν!

Ένας ακόμα γάμος που έγινε σήριαλ λόγω του κρυφτού που έπαιζε το ζεύγος με τον Τύπο, ήταν αυτός του Ryan Reynolds και της Blake Lively. Kανείς δεν ήξερε αν τελικά το μυστήριο είχε γίνει, μέχρι που η Lively επέδειξε όλο καμάρι την... κοτρώνα που φορούσε στο δάχτυλό της! Έξτρα πληροφορία, οι καλά γνωρίζοντες υποστήριξαν ότι η πρώην του Reynolds, Scarlett Johansson, έσκασε από το κακό της! Aκόμα μία star του Hollywood που παντρεύτηκε και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είναι η Drew Barrymore η οποία αποκατέστησε τον καλό της Will Kopelman, σε μία υπέροχη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της ηθοποιού στην California, παρουσία πολλών διάημων καλεσμένων. Mετά από δύο παιδιά και περιμένοντας το τρίτο πείστηκε ο Matthew McConaghey να παντρευτεί την καλή του Camilla Alves στο πολυτελές τους σπίτι στο Austin του Texas σε μία άκρως εντυπωσιακή τελετή. Ευτυχώς που ο γάμος έγινε αρχές καλοκαιριού, λίγο πριν δηλαδή ο Matthew αρχίσει να αδυνατίζει ανησυχητικά για τον νέο του ρόλο. Θα ήταν κρίμα να μην επιδείκνυε τα κάλλη του στον ίδιο του το γάμο!

Μεταξύ των γάμων που έγιναν φέτος, είναι και αυτός των νεαρών ηθοποιών Jamie Bell και της Evan Rachel Wood οι οποίοι βέβαια παντρεύτηκαν μυστικά στο δημαρχείο του Los Angeles αλλά και ο πιο ιδιαίτερος απ' όλους, αυτός της πρωταγωνίστριας του Sex & The City, Cinthya Nixon με την αγαπημένη της Christine Marinoni. Οι δυο τους παντρεύτηκαν έπειτα από τρία χρόνια αρραβώνα στο Manhattan.

Eκτός φυσικά από τους ξένους, οι καμπάνες χτύπησαν δυνατά και για τους εγχώριους stars μεταξύ αυτών η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά, η Βασιλική Τσεκούρα με τον Θοδωρή Παπαλουκά, η Ρέα Τουτουνζή με τον Γιώργο Ματζούκη, η Κατερίνα Θάνου με τον Αλέξανδρο Παρθένη αλλά και η Μαρία Τσουρή με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Justin Timberlake-Jessica Biel: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο της Natalie Portman!

Παντρεύτηκε η Anne Hathaway! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο