Πλανήτης προγούλι: Δείτε stars του Hollywood στις χειρότερες πόζες τους!

Γωγώ Φούντα
Πλανήτης προγούλι: Δείτε stars του Hollywood στις χειρότερες πόζες τους!

Όταν το προγούλι είναι εκεί και το photoshop απουσιάζει!

Μπορεί να είναι διάσημοι, όμορφοι και πολύ πλούσιοι, μπορεί να τους βλέπουμε σε φωτογραφίες και να θαυμάζουμε το κάλλος και την λάμψη τους, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που είτε είναι απλά άτυχοι, ή ο φακός και κατ' επέκταση ο φωτογράφος τους μισεί!

Έχοντας ως πιο πρόσφατο παράδειγμα την Jennifer Aniston, η οποία φημίζεται για την λεπτή της σιλουέτα και η οποία απαθανατίστηκε σε μία μάλλον κακή στιγμή, έχοντας προγούλι και αρκετά κιλά παραπάνω, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ακόμα και οι μεγαλύτεροι star του Hollywood, οι οποίοι ξέρουν καλύτερα από τον καθένα να ποζάρουν κάποιες φορές την πατάνε με αποτέλεσμα οι πόζες να μην είναι και τόσο κολακευτικές!

Εκτός φυσικά από την αγαπημένη μας Jennifer, πρόσφατα γίναμε μάρτυρες του τεράστιου προγουλιού της Αngelica Houston, με την οποία τρομάξαμε αρκετά διότι εκτός από παραπάνω κιλά έχει υποστεί και ολική μεταλλάξη, ενώ ακόμα και κορμάρες της showbiz όπως η Eva Longoria και η Cameron Diaz δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από το δαιμόνιο και... παραμορφωτικό φακό, βγάζοντας άκομψες και γεμάτες... λίπος φωτογραφίες!

Στη θέση τους ή θα κάναμε μήνυση σε αυτόν που δημοσίευσε τις φωτογραφίες ή θα κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα... πόζας! Δείτε το φωτογραφικό υλικό και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston: όλα τα δερμάτινα συνολάκια της

Stars και σχολείο: Ποιοι celebrities υπήρξαν συμμαθητές;

Eva Longoria: ένα street style που δεν πρέπει να αντιγράψετε