Ποια διάσημη ηθοποιός αποκάλεσε την βοηθό της «τρελή και ηλίθια» και στη συνέχεια την απέλυσε;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη ηθοποιός αποκάλεσε την βοηθό της «τρελή και ηλίθια» και στη συνέχεια την απέλυσε;

Kαι όλα αυτά επειδή τόλμησε να... αρρωστήσει!

Μπορεί οι stars του Hollywood να είναι λαμπεροί, όμορφοι και ταλαντούχοι, αλλά συνήθως οι παραπάνω αρετές δεν συνδυάζονται με ευγένεια, καλοσύνη και σεβασμό. Δεν είναι τυχαίο που αρκετά συχνά ακούμε για διάσημους ανθρώπους που συμπεριφέρονται με άσχημο τρόπο σε άτομα που δουλεύουν γι' αυτούς.

Τελευταίο κρούσμα λοιπόν, είναι η σέξι Sharon Stone η οποία τρέχει και δεν φτάνει λόγω μήνυσης που κατατέθηκε εναντίον της. Συγκεκριμένα, η Angelica Castillo, η οποία βρισκόταν στις υπηρεσίες της διάσημης ηθοποιού για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, την κατηγορεί ότι την έβρισε και στη συνέχεια την απέλυσε απλά και μόνο επειδή είχε... τραυματίσει την πλάτη της!

H πρώην πια βοηθός της Stone λοιπόν, χτύπησε την πλάτη της ενώ μετέφερε τα ψώνια της ηθοποιού με αποτέλεσμα ο γιατρός να της συστήσει θεραπεία και ξεκούραση. Υπολόγισε βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο και στην προκειμένη χωρίς την τρέλα της star η οποία όπως ήταν φυσικό δεν δέχτηκε να δώσει άδεια στην υπάλληλό της, την αποκάλεσε «τρελή και ηλίθια» και στη συνέχεια την απέλυσε!

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, η απολυμένη υπάλληλος δεν το άφησε έτσι και είναι αποφασισμένη να... σύρει τη διάσημη ηθοποιό στα δικαστήρια! Ας πρόσεχες Sharon...

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Hollywood: αυτές οι διάσημες πρωταγωνίστριες ήταν πρώην πόρνες (;)

Πλανήτης Hollywood: όταν οι διάσημες κυρίες κυκλοφορούν γυμνές

Sharon Stone: Σέξι και μοιραία στα γυρίσματα της νέας της ταινίας