"Dancing with a stars". Όλο το παρασκήνιο με την αποχώρηση της Νίκης Ξάνθου και της κακής εμφάνισης του Τρύφωνα Σαμαρά

"Dancing with a stars". Όλο το παρασκήνιο με την αποχώρηση της Νίκης Ξάνθου και της κακής εμφάνισης του Τρύφωνα Σαμαρά

Ήμασταν στα παρασκήνια του «Dancing with a stars». H αποχώρηση της Νίκης Ξάνθου, το ατύχημα του  Γιώργου Χρανιώτη και η κακή απόδοση του Τρύφωνα Σαμαρά μπαίνουν στο μικροσκόπιο του Queen.gr και το παρασκήνιο είναι πλούσιο στο δημοφιλές σόου που χθες άγγιξε το 45% σε τηλεθέαση.

Περίπου τέσσερις ώρες κράτησε το χθεσινοβραδινό σόου. Κούρασε να λέμε την αλήθεια η διαφωνείτε; Η αποχώρηση έτσι όπως εξελίχθηκε η βραδιά ήταν αναμενόμενη αν και περιμέναμε στο τέλος να πάει στα αποδυτήρια η πολίστρια Μαρία Τσουρή. Τελειώνοντας η πρώην αθλήτρια δήλωσε αποκλειστικά στο site μας: «Κρατάω τον σκοπό για τον οποίο συμμετείχα στο παιχνίδι αυτό. Πέρασα μια μοναδική εμπειρία , έμαθα πολλά πράγματα αν και λίγο το διάστημα και χαίρομαι που γνώρισα νέα παιδιά με όρεξη που απλά τα παρακολουθούσα στην τηλεόραση» δήλωσε η Νίκη Ξάνθου. Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε εμφάνιση που εντυπωσίασε με αφέλειες στα μαλλιά της. 



Ο Βασίλης Μπουλούμπασης έκανε την ανατροπή στο στυλ της και ενδυματολογικά άλλαξε και την είδαμε με μακρύ φόρεμα και όχι με μίνι. Η επιτροπή χαλάρωσε λίγο και είδαμε ακόμη και οχτάρια να μπαίνουν. Πρωταγωνίστρια στην αγάπη των Φωκά Ευαγγελινού, Γιάννη Λάτσιου, Αλέξη Κωστάλα και Έρρικα Πρεζεράκου η Νατάσα Καλογρίδη που πήρε την μεγαλύτερη βαθμολογία. Ακολούθησε ο Αργύρης Αγγέλου και ο Γιώργος Γερολυμάτος. Αρνητική ήταν η απόδοση του Τρύφωνα Σαμαρά που έχασε τον βηματισμό του και ήταν εκτός του τραγουδιού μαζί με την παρτενέρ του.



Ο Γιώργος Χρανιώτης έπαθε διάστρεμμα, η Αγγελική Ηλιάδη είχε 39 πυρετό και ο Κώστας Μαρτάκης είχε τόσο άγχος που γλίστρησε και δεν μπόρεσε να δώσει χαρά στην μαμά του που ήταν πρώτη σειρά. Στις κερκίδες το παρόν έδωσε και ο γιος του Νάσου Γαλακτερού αλλά και η μαμά της Μαριέττας Χρουσαλά που πήρε πολλά εφτάρια από την επιτροπή. Το σόου ήταν βασανιστικά αργό και η διάρκειά του φίλοι και φίλες «πλατύασε» πολύ όπως ανέφερε το κοινό στο τέλος. Τα νούμερα τηλεθέασης παρέμειναν πολύ υψηλά και έφτασαν ακόμη και το 55% σε τέταρτο και το κανάλι του Αμαρουσίου τρίβει τα χέρια του σήμερα.

Φώτα, κάμερες και οι οδηγίες του Γιώργου Ασημινάκη ως floor manager που ούρλιαζε για να συντονίσει τας πάντα είναι αυτό που διαπιστώσαμε και εχτές στα πλατό του Kappa studios.

Η Ελεονώρα Μελέτη διέπρεψε και πάλι και κερδίζει το στοίχημα για την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό χορευτικό σόου. Η Νάντια Μπουλέ δεν ήταν τόσο λαμπερή όσο στην πρεμιέρας αλλά κράτησε την κεκτημένη ταχύτητα της πρώτης εμφάνισης.

Όλη την εβδομάδα ακούστηκαν πολλά και το Dancing διαφημίστηκε τόσο πολύ σε σημείο να φοβούνται οι υπεύθυνοι ότι θα πέσουν τα νούμερα. Η αναπαραγωγή από όλες τις μεσημεριανές εκπομπές , από την ίδια την Ευγενία Μανωλίδου στην απογευματινή ζωντανή εκπομπή της ευτυχώς δεν έκαναν ζημιά. Η Ζέτα έλαμψε, η Νίκη αποχώρησε και οι διαγωνιζόμενοι θέλουν ακόμη δουλειά για να φτάσουν σε καλό επίπεδο σύμφωνα με την επιτροπή!