Φωτογραφήθηκε με τα ρούχα της 4χρονης(!) κόρης της και έγινε χαμός στα social media

Γωγώ Φούντα
Φωτογραφήθηκε με τα ρούχα της 4χρονης(!) κόρης της και έγινε χαμός στα social media

Το celebrity weight loss αυτή τη φορά πήρε γιγάντιες διαστάσεις

Δόξα τω Θεώ που υπάρχει και ο κόσμος των social media και έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, μιας και σχεδόν καθημερινά γίνεται κάτι, το οποίο τραβάει την προσοχή και φυσικά ξεσηκώνει αντιδράσεις. Τελευταίο κρούσμα, είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Real Housewife of New York City, Bethenny Frankel, η οποία συχνά πυκνά τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και όχι για καλό λόγο.

Η 43χρονη celebrity λοιπόν, ποζάρει φορώντας τις πιτζάμες της... 4χρονης(!) κόρης της, γράφοντας από κάτω: «Αυτές είναι οι πιτζάμες της κόρης μου! Αρχίσαμε από τώρα να ανταλλάσουμε ρούχα»! Όπως αντιλαμβάνεστε, τη χαρά και την περηφάνεια της Frenkel μοιράστηκαν ελάχιστοι από τους followers της, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία της έριξε το κράξιμο του αιώνα.

Παρά λοιπόν το γεγονός ότι η ίδια υποστηρίζει ότι είναι Naturally Thin, όπως είναι και ο τίτλος του βιβλίου της, δηλαδή πολύ λεπτή από τη φύση της, κάποιος έγραψε από κάτω: «Η εικόνα αυτή με αηδιάζει! Φάε κάτι» ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Πραγματικά δε θεωρώ ότι δίνεις και το καλύτερο παράδειγμα στην κόρη σου. Πολύ πιθανό να σκέφτεται ότι η μαμά της είναι τόσο μεγαλύτερη και φοράει τα ρούχα της και ότι η ίδια μάλλον είναι παχιά για την ηλικία της», για να έρθει και το πιο σκληρό: «Έκανες την κόρη σου κομπλεξική από πολύ μικρή ηλικία».

Η ίδια φυσικά έσπευσε να απολογηθεί και να υποστηρίξει ότι το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει πλάκα και να δώσει χαρά στην κόρη της. Αν πιστεύει ότι με κάτι τέτοιο ένα 4χρονο θα χαιρόταν, μάλλον κάτι κάνει λάθος. Όχι ότι και όλη αυτή η υστερία είναι δικαιολογημένη, αλλά η εικόνα της 43χρονης, με ρούχα 4χρονου, είναι όντως ανατριχιαστική και ανησυχητική.