Είναι αλήθεια ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν θέλει τον Ουγγαρέζο στο πρωινό;

Είναι αλήθεια ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν θέλει τον Ουγγαρέζο στο πρωινό;

Μάχη στα παρασκήνια!

Πολλά έχουν ακουστεί για το νέο σχήμα του Πρωινού στο Mega και ακόμη περισσότερα θα ακουστούν. Κάποια είναι απλά φήμες, κάποια κακόβουλα σχόλια και κάποια δυσάρεστες αλήθειες που απλώς διέρρευσαν προς τα έξω.

Η φήμη ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν θέλει στην ομάδα του πρωινού τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν ξέρουμε σε ποια απ τις παραπάνω κατηγορίες ανήκει. Η πλευρά του Μάρκου ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός δεν θέλει και δεν μπορεί να επιβάλλει δικούς του ανθρώπους, αλλά η αντίθετη πλευρά λέει ότι ο Μάρκος έχει τονίσει με σαφήνεια στη διεύθυνση ότι δεν θέλει με κανένα τρόπο τον Δημήτρη στην εκπομπή του, κυρίως γιατί αντιπροσωπεύει την παλιά λογική του πρωινού όταν το παρουσίαζε η Φαίη και ο Γιώργος και κατόπιν ο Πέτρος και η Τζένη.

Υπάρχει και μια μικρή μειοψηφία που λέει ότι ο Μάρκος έχει ήδη θέσει βέτο σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του Ουγγαρέζου, αλλά όσοι τον ξέρουν καλά λένε ότι αυτά είναι υπερβολές. «Είναι άλλο πράγμα να μην θέλει τον Ουγγαρέζο στην εκπομπή και άλλο να έχει θέσει βέτο. Δεν τα συνηθίζει αυτά ο Μάρκος» μας λέει συνεργάτης του ο οποίος όμως επιβεβαιώνει ότι όντως ο γνωστός κωμικός θα προτιμούσε να στελεχώσει την ομάδα του πρωινού με νέα άκαφτα πρόσωπα.

Ακόμη δεν ξεκίνησε το πρωινό, όμως οι διαμάχες έχουν πάρει φωτιά σαν ξερά χόρτα.