Η… επόμενη Μπαλατσινού,η απόφαση της Kim & τα μηνύματα που θα τον στείλουν στο κρεβάτι σου

Η… επόμενη Μπαλατσινού,η απόφαση της Kim & τα μηνύματα που θα τον στείλουν στο κρεβάτι σου

Καυτές πόζες, διακοπές και δικαίωση. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Φυσικά και μιλάμε για τη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία αυτό το καλοκαίρι έχει ξεσαλώσει στα social media. Με τη διαφορά ότι ετοιμάζει και την «διάδοχό» της. Ο λόγος για την κόρη της Αμαλία, η οποία δείχνει να έχει πάρει όλη την ομορφιά της μητέρας της. Και ελπίζουμε να έχει πάρει μόνο πράγματα από τη Μπαλατσινού. Γιατί η showbiz μια Τζένη ακόμα τη σηκώνει. Έναν νέο Κωστόπουλο όμως; Δύσκολα.

Επιτέλους, η στήλη δικαιώνεται! Η Kim Kardashian αποφάσισε να ξεκινήσει δίαιτα, γιατί σου λέει βγήκε σε μια φωτογραφία δίπλα στην Kate Moss και έδειχνε χοντρή και κοντή.

Δεν λέμε όχι στην απόφασή της, απλά την έχουμε την απορία: καθρέφτη δεν έχει στο σπίτι της η Kim; Τη φωτογραφία περίμενε για να δει τα χάλια της; Ήμαρτον! Btw σε αυτό ήθελα να σημειώσω ότι όντως η Γωγώ Φούντα όταν βρεθεί δίπλα σε κάποια ψηλότερη, πατάει στις μύτες των ποδιών της. Δηλαδή όταν βρεθεί δίπλα σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Μμμ...

Τι λες; Η Sofia Vergara αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι δεν θα τη δούμε ποτέ χωρίς make up. Ναι, τόνισε ότι μπορεί να βγει στους δρόμους χωρίς φτιαγμένο μαλλί, αλλά ποτέ χωρίς μακιγιάζ. Ευχαριστούμε Sofia που μας το είπες αυτό, γιατί δεν θα το προσέχαμε ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα το βλέμμα μας πάει πάνω από το στήθος σου! Και αφού ασχοληθήκαμε με αυτές που έχουν δουλειά στο Hollywood, ας πάμε και στις αργόσχολες.

Όπως στην Katie Holmes, που σε μια περίοδο εξυπνάδας είπε «δεν κοιτάω ποτέ πίσω, με ενδιαφέρει μόνο το μέλλον». Συμφωνούμε μαζί της, αρκεί να είχε και μέλλον. Γιατί από τότε που τελείωσε η φάση του διαζυγίου με τον Tom Cruise, η Holmes είναι το νέο κορίτσι-φάντασμα του Hollywood.

Βέβαια μπορεί να πάρει μαθήματα από ένα άλλο φάντασμα, ε sorry κορίτσι εννοούσα, όπως την Jennifer Aniston. Το πρώην φιλαράκι, που όχι επιτυχία στον κινηματογράφο δεν μπορεί να κάνει, αλλά ούτε καν γάμο, μας αποκάλυψε ότι πάει τα t-shirts της σε μοδίστρες για να τελειοποιήσει την εφαρμοφή τους. Αν δεν έχει δουλειά ο άνθρωπος κάνει τα πάντα για να γεμίσει τη μέρα του.

Για το τέλος φυσικά θα φύλαγα ένα θεματάκι για σεξ. Όπως το «Άστον να φαντάζεται! 13 κολασμένα μηνύματα που θα τον στείλουν». Κορίτσια, δεν διαφωνούμε και μακάρι να στέλνατε πιο συχνά τέτοια μηνύματα. Αλλά αν μετά δεν σου φέρεται ο άλλος σαν κυρία, αλλά σαν (λογοκρισία, αλλά ξέρεις τι εννοώ), δεν φταίμε εμείς. Δηλαδή πόσο κυρία είσαι όταν μου έχεις πει «τα χέρια μου ήταν απασχολημένα αλλά έκαναν ένα διάλειμμα για να σου γράψω»!