«Στην κουζίνα με τα παιδιά μου»: Στείλτε μας τις ιστορίες σας και διεκδικήστε τέλεια δώρα

«Στην κουζίνα με τα παιδιά μου»: Στείλτε μας τις ιστορίες σας και διεκδικήστε τέλεια δώρα

Διαγωνισμός FAIRY CLEAN & CARE για σούπερ μαμάδες

Οι μαμάδες έχουν super δυνάμεις, είναι άλλωστε γνωστό σε όλους αυτό. Μπορούν ενώ μαγειρεύουν, να λύνουν παράλληλα τις ασκήσεις των μαθηματικών των παιδιών τους, να απαντούν στο τηλέφωνο και φυσικά κάπου εκεί στο ενδιάμεσο να πλένουν τα πιάτα

Δουλεύουν σκληρά και αναζητούν συνεχώς έξυπνους τρόπους που θα τις βοηθήσουν να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά τους.

Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να κάνει τα χατίρια όλων. Ο σύζυγός της ζητά την καλύτερή της σπεσιαλιτέ, ενώ ο μικρός της μπόμπιρας μπαίνει τρέχοντας στην κουζίνα και ζητά με τη σειρά του απεγνωσμένα να του ολοκληρώσει την ζωγραφιά για το αυριανό μάθημα των καλλιτεχνικών. Όπως καταλαβαίνετε όλα περνούν από τα χέρια της.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο αξίζουντην καλύτερη περιποίηση. Το νέο FAIRY CLEAN & CARE απάντησε στις ανάγκες της καθημερινής γυναίκας δημιουργώντας ένα προϊόν 2 σε 1 για Καθαριότητα & Φροντίδα. Το νέο FAIRY CLEAN & CARE είναι το απόλυτο εργαλείο που θα 'λύσει' τα χέρια κάθε νοικοκυράς.

Και επειδή το Queen είναι πάντα στο πλευρό των γυναικών και πόσο μάλλον των μαμάδων, χαρίζει σε μία από αυτές 5 συσκευασίες FAIRY CLEAN & CARE και μια περιποίηση στο "Νiche" η οποία θα περιλαμβάνει : ένα "The Manicure" ( αξίας 15€ ) και ένα «The Pedicure" ( αξίας 20€ ).

Μοιραστείτε μαζί μας μια συγκινητική ιστορία από μια μέρα σας στην κουζίνα με τα παιδιά σας και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε τα τέλεια αυτά δώρα!

Καλή σας επιτυχία!

*O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*