Mεγάλος διαγωνισμός: Βref Blue Activ

Mεγάλος διαγωνισμός:  Βref Blue Activ

Καθαριότητα και φρεσκάδα σε κάθε χρήση

Το Bref Blue Activ είναι ο πολύτιμος σύμμαχος σου για την καθαριότητα και φρεσκάδα στο χώρο της τουαλέτας. Η καινοτόμος πρόταση του Bref Blue Activ για τον καθαρισμό της τουαλέτας αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για το μπάνιο, συνδυάζοντας την απόλυτη καθαριότητα με το υπέροχο άρωμα, σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού, όπου κυριαρχεί η δύναμη του μπλε νερού.

Χαρίζοντας την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας στο μπάνιο, το νέο μπλοκ τουαλέτας Bref Blue Activ έρχεται να προσφέρει μια καινούρια, πρωτοποριακή διάσταση στην υγιεινή της τουαλέτας. Εμπλουτισμένο με την επιτυχημένη φόρμουλα των Power Activ, το Bref Blue Activ είναι το 1ο καθαριστικό τουαλέτας Blue Water με 4 ενισχυμένες πέρλες, οι οποίες καθαρίζουν την λεκάνη, καταπολεμούν τα άλατα, χαρίζουν φρεσκάδα & διατηρούν την υγιεινή στην τουαλέτα ακόμα και μεταξύ των χρήσεων.

Γνώρισε το Bref Blue Activ, μπες στο site www.bluecontest.gr, & πάρε μέρος στο μεγάλο on-line διαγωνισμό για να κερδίσεις μοναδικά δώρα! Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 16/11-13/12!

Πώς συμμετέχεις;
Είναι πολύ απλό. Μπες στο site www.bluecontest.gr, απάντησε σε 3 ερωτήσεις για το Bref Blue Activ, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μπορεί να είσαι ο μεγάλος τυχερός.

Τι θα κερδίσεις;
Τα πλούσια δώρα του Bref Blue Activ περιλαμβάνουν: 1 smartphone κινητό Apple Iphone 6s Plus 16Gb για το μεγάλο νικητή, 5 σετ πετσέτες μπάνιου και 5 μπουρνούζια μπάνιου για 10 νικητές.