Κέρδισε ένα 4G Smartphone Coolpad Porto από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Κέρδισε ένα 4G Smartphone Coolpad Porto από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Μία αναγνώστρια του Queen, θα κερδίσει το απόλυτο gadget

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 Προορισμός για Smartphones, προσφέρει σε μία τυχερή αναγνώστρια του Queen, ένα 4G Smartphone Coolpad Porto, αξίας 149€!

Το Coolpad Porto, με οθόνη αφής 4,7” ιντσών και βάρος μόλις 119 γραμμάρια, είναι ένα από τα ελαφρύτερα Smartphones της αγοράς. Ξεχωρίζει για το καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον περίβλημά του, καθώς είναι κατασκευασμένο από φυσικούς σπόρους κάσιους που διατηρεί το περίβλημα του καθαρό, χωρίς να αφήνει δαχτυλιές. Με το Coolpad Porto μπορείς να σερφάρεις στο internet με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δικτύου της COSMOTE. Το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη σε περισσότερο από το 77% του πληθυσμού της χώρας. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, κύρια κάμερα 8MP LED flash και 5MP εμπρόσθια για υπέροχες φωτογραφίες και video, με περισσότερο χρώμα και ζωντάνια, αλλά και ευρυγώνιο φακό 28mm για καλύτερες λήψεις. To Porto διαθέτει μπαταρία 1800 mAh και με την επιλογή του battery saver μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όποτε το χρειάζεσαι περισσότερο!

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορείς να βρεις τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά. Για να μπορείς μέσα από το κινητό σου όχι μόνο να επικοινωνείς, αλλά και να σερφάρεις στο Internet, να στέλνεις email, να μαθαίνεις τα νέα των φίλων σου στο Facebook και το Twitter, να αναζητάς πληροφορίες σε Google και YouTube, να «κατεβάζεις» μουσική και παιχνίδια, να τραβάς video!

Δες αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.

Το ερωτεύτηκες; Μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή στην κλήρωση που θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ και καλή επιτυχία!

* O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*