Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε 5 αρωματικά ζευγάρια του Tommy Hilfiger Eau de Prep

Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε 5 αρωματικά ζευγάρια του Tommy Hilfiger Eau de Prep

Το Queen.gr εξασφάλισε 5 αρώματα Eau de Prep Tommy και 5 αρώματα Eau de Prep Tommy Girl του Tommy Hilfiger για τις αναγνώστριες του. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδικήστε το δικό σας ζευγάρι!

Το preppy style είναι πάντα στη μόδα και έχει τους δικούς του κανόνες, τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα. Η κομψότητα το χαρακτηρίζει, αλλά με τον πιο μοντέρνο τρόπο, είναι άνετο και οικείο και βρίσκει στοιχεία του σε κάθε εμφάνιση.

Κάποια χαρακτηριστικά του είναι τα μεταξωτά φορέματα σε όλες τις αποχρώσεις, τα κοντά φορέματα oxford, τα μαργαριτάρια, οι κορδέλες, τα penny loafers με τακούνι, τα ναυτικά ριγέ αλλά και τα ρούχα του αγοριού σας... για σας!

Γι' αυτόν υπάρχουν πάντα τα khaki παντελόνια σε στενή γραμμή slim-fit ή slouchy, ριγέ pendleton πουκάμισα, ναυτικά παπούτσια, υφασμάτινες γραβάτες. Όσο για τα χρώματα: μοντέρνο ραφ και κόκκινο burgundy.

To preppy style και των δύο σας, ολοκληρώνεται με το άρωμα του Tommy Hilfiger, Eau de Prep Tommy Girl Eau de Toilette για σας και Eau de Prep Tommy Eau de Toilette για εκείνον. Δεν πρέπει να λείπει ποτέ!

5 αρώματα Eau de Prep Tommy 50ml για εκείνον και 5 αρώματα Eau de Prep Tommy Girl 50ml για σας είναι στη διάθεση σας από το Queen.gr. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε και 1 Eau de Prep Tommy Girl για σας και 1 Eau de Prep Tommy για τον αγαπημένο σας.