Κερδίστε το επαναστατικό σύστημα αντιγήρανσης 2 φάσεων ELEMIS Liquid Radiance Cell Renewal System

Κερδίστε το επαναστατικό σύστημα αντιγήρανσης 2 φάσεων ELEMIS Liquid Radiance Cell Renewal System

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Queen.gr και κερδίστε 3 Συστήματα Αντιγήρανσης 2 φάσεων ELEMIS.

Η Elemis, η ηγετική Βρετανική μάρκα spa & skincare, δημιούργησε μετά από μακρόχρονες έρευνες αυτό το επαναστατικό σύστημα ανανέωσης της επιδερμίδας, 2 φάσεων. Eίναι σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βλαβερών επιπτώσεων του περιβάλλοντος, της ρύπανσης, του κρύου, της ηλιακής ακτινοβολίας και της κακής διατροφής, και έχει την ιδιότητα να αποτοξινώνει και να αναζωογονεί το δέρμα, χαρίζοντας ορατά πιο νεανική και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.

Τα κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά:

Μετά τη χρήση για 15 ημέρες της πρώτης φάσης το δέρμα επανακτά την ελαστικότητα και την ομοιογένεια του και η ομοιομορφία της επιδερμίδας βελτιώνεται κατά 20%.

Ακολουθεί η χρήση της δεύτερης φάσης για 15 ημέρες η οποία αυξάνει την ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας βελτιώνοντας κατά 33% την νεανική όψη & λάμψη της.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος των 30 ημερών το δέρμα γίνεται ορατά πιο φωτεινό και μεταξένιο ενώ μειώνεται το μέγεθος των πόρων.

Το Queen.gr εξασφάλισε για 3 υπερ-τυχερές από ένα ELEMIS Liquid Radiance Cell Renewal System και σας τα προσφέρει. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε το δικό σας ELEMIS Liquid Radiance Cell Renewal System αξίας 100€.

www.costaspapaellinas.gr/elemis
http://eshop.costaspapaellinas.gr/elemis