Kερδίστε ένα από τα 15 προϊόντα KILOKiLLER ALL- IN- ONE SLIMMING!

Kερδίστε ένα από τα 15 προϊόντα KILOKiLLER ALL- IN- ONE SLIMMING!

Το απόλυτο όπλο σας ενάντια στα περιττά κιλά!

Αυτό το καλοκαίρι θα το υποδεχτείτε με τέλεια σιλουέτα-και σύμμαχός σας θα είναι το νέο KILOKiLLER ALL-IN ONE-SLIMMING που σμιλεύει το σώμα με έξυπνο, αποτελεσματικό τρόπο. Το queen.gr εξασφάλισε 15 προϊόντα και εσείς δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και με λίγη τύχη να αποκτήσετε το πρόγραμμα 15 ημερών KILOKiLLER ALL-IN ONE-SLIMMING!

Το νέο KILOKiLLER ALL-IN-ONE SLIMMING είναι ένα 100% φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει 4 δράσεις σε 1 προϊόν αδυνατίσματος και λειτουργεί όλο το 24ωρο:

1."Καίει" το λίπος, χάρη στο συνδυασμό κατεχίνης & καφείνης (πράσινο τσάι) και εκχυλίσματος πιπεριού που μεγιστοποιεί την καύση του λίπους, μειώνει την απορρόφηση λίπους από τα κύτταρα και αυξάνει το μεταβολισμό,
2.Διατηρεί επίπεδο στομάχι, χάρη τόσο στo εκχύλισμα μάραθου γνωστό για τις χωνευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του στο στομάχι, καθώς περιέχει ανηθόλη ένα αιθέριο έλαιο που διεγείρει την πέψη και την έκκριση γαστρικών υγρών, όσο και στο ασπαρτικό οξύ που εμποδίζει το σχηματισμό αεριών και βοηθά έτσι στη μείωση των φουσκωμάτων,
3.Διώχνει τις τοξίνες, χάρη στο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που έχει αντιοξειδωτική και διουρητική δράση, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει την κατακράτηση υγρών,
4.Βοηθά στην πέψη, χάρη στον κόλλιαντρο που περιέχει αιθέριο έλαιο λιναλόλης το οποίο διεγείρει την έκκριση γαστρικών υγρών διευκολύνοντας έτσι την πέψη.

Επειδή όμως το αδυνάτισμα είναι μία σύνθετη υπόθεση, το KILOKiLLER φροντίζει να είναι δίπλα σας κάθε στιγμή σε αυτή την προσπάθεια! Επισκεφτείτε το site www.kilokiller.gr και βρείτε χρήσιμες συμβουλές και «έξυπνα» εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την τέλεια σιλουέτα που ονειρεύεστε. Παράλληλα κάνοντας like τη σελίδα του KILOKiLLER στο Facebook, μπορείτε να μπείτε στη μεγάλη παρέα του KILOKiLLER, να λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς που διοργανώνει και να μαθαίνετε έξυπνα tips αδυνατίσματος που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας!

Αναζητήστε τα προϊόντα της σειράς KILOKiLLER αποκλειστικά στα φαρμακεία και επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά 2+1 ΔΩΡΟ!