Δείτε τις 10 νικήτριες που κέρδισαν τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά τους στον διαγωνισμό του “QUEEN CHRISTMAS… SWEET CHRISTMAS”!

Δείτε τις 10  νικήτριες που κέρδισαν τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά τους  στον διαγωνισμό του “QUEEN CHRISTMAS… SWEET CHRISTMAS”!

Οι 10 μεγάλες νικήτριες που κέρδισαν τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά τους και που θα έρθουν το Σάββατο 15/12/2012 στις 14:00 μμ, στο χριστουγεννιάτικο event του Queen στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, είναι οι:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΡΕΔΑΡΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΖΗ, ΝΑΤΑΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΕΦΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Οι τυχερές φίλες του QUEEN κέρδισαν τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά τους και συγκεκριμένα -μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, τσουρέκι και bouchées παρμεζάνας, τα οποία θα παραλάβουν το Σάββατο 14:00 με 16:00, από την μονάδα παραγωγής Παπασπύρου Αγ. Τριάδος & Ν. Ζίχνης 15, στις Αχαρνές.
Εκεί οι τυχερές θα ζήσουν όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές φτιάχνοντας με τα χεράκια τους και άλλα Χριστουγεννιάτικα γλυκά που θα πάρουν μαζί τους και θα απολαύσουν σπίτι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Και επειδή τα Χριστούγεννα συνεχίζονται και το QUEEN.gr θέλει να σας χαρίσει ακόμα πιο πολλά δώρα, μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στον 3ο διαγωνισμό του QUEEN CHRISTMAS..... ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ! 9 τυχερές κερδίζουν πλούσια δώρα από τα αγαπημένα τους brands SEPHORA, FRESH και PANDORA.

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ μέχρι τις 14/12/2012 και κέρδισε υπέροχα καλλυντικά, κοσμήματα και γλυκά!