Μονο στο Queen.gr : 20 τυχερές θα κερδίσουν υπέροχα κομμάτια από την συλλογή της H&M

Μονο στο Queen.gr : 20 τυχερές θα κερδίσουν υπέροχα κομμάτια από την συλλογή της H&M

Κάντε like στην σελίδα του Queen στο facebook και μπείτε και εσείς στην κλήρωση για να κερδίσετε αξεσουάρ και ρούχα από την συλλογή της H&Μ.

Είναι εύκολο να πετύχεις ένα look φεστιβάλ αυτή τη σεζόν στην Η&Μ. Από φέτος την άνοιξη, τα H&M Divided θα διαθέτουν συλλογές για κάθε μουσική εκδήλωση: είτε για φεστιβάλ της ερήμου μέσα στη ζέστη, όπως το Coachella, είτε για φεστιβάλ με απρόβλεπτο καιρό, όπως το Glastonbury, είτε για τα πάρτι της Ibiza που διαρκούν όλο το καλοκαίρι. Καθώς η σεζόν προχωρά, αυτό για τις γυναίκες σημαίνει καφτάνια και κομμένα τζιν σορτσάκια, μιλιτέρ μπουφάν, τζιν και γαλότσες, και επιπλέον μπικίνι και μποέμικα μπλουζάκια. Για τους άνδρες, υπάρχουν denim πουκάμισα και σορτς, μπουφάν μηχανής και τζιν, και στη συνέχεια μακό και σορτς με έθνικ και ψηφιακά μοτίβα. Υπάρχουν επίσης φωσφοριζέ κομμάτια που δίνουν ζωή στη νύχτα και μια πλήρης συλλογή αξεσουάρ, καθώς και όλος ο εξοπλισμός που μπορεί να χρειαστεί ένας λάτρης των φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων αντίσκηνων, πόντσο και σετ για μαστορέματα. Ζήστε το απόλυτο καλοκαιρινό φεστιβάλ με την H&M!"

Οι τυχερές νικήτριες θα παραλάβετε το δώρο σας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Urban Lovers by Ozonraw την Παρασκευή 31/05 στο Ρομάντζο , όπου θα έχετε και την μοναδική ευκαιρία να λάβετε μέρος στην επαγγελματική φωτογράφιση φορώντας τα δώρα σας, μαζί με τα μοντέλα της H&M , από τον φωτογράφο Γιώργο Μαλεκάκη.