DISARONNO wears Versace: Μια συλλεκτική φιάλη για καλό σκοπό!

DISARONNO wears Versace: Μια συλλεκτική φιάλη για καλό σκοπό!

Το Disaronno και ο Οίκος Versace ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια συλλεκτική φιάλη, για καλό σκοπό.

Το outfit του Disaronno φέτος αναλαμβάνει ο ιταλικός Οίκος Versace, δημιουργώντας μια μοναδικής κομψότητας και πρωτοτυπίας συλλεκτική φιάλη. Η χαρακτηριστική και τόσο αναγνωρίσιμη φιάλη του Disaronno, θα αποκτήσει ένα στιλάτο outfit, εμπνευσμένο από την Versace Home Collection του διάσημου Οίκου.

Η φιάλη Disaronno wears Versace ακολουθεί το σχεδιαστικό στυλ Versace, με τις αποχρώσεις του ανοιχτού γαλάζιου και του λευκού να στεφανώνονται από φανταχτερά χρυσά μοτίβα.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της ντυμένης με τα χρώματα του διάσημου οίκου μόδας φιάλης, θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion 4 Development, η οποία, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, προσπαθεί με ουσιαστικές ενέργειες να προωθήσει έργα οικονομικής ανάπτυξης τοπικών κοινωνιών σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Η φιάλη Disaronno Wear Versace βρίσκεται σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και κάβες, και αποτελεί -ειδικά ενόψει Χριστουγέννων- ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε αληθινό fashionista, και όχι μόνο!

DISARONNO wears VERSACE 1

Το "DISARONNO VERSACE Sour" cocktail, εμπνευσμένο ειδικά για την περίσταση:

25ml DISARONNO
50ml Carpano βερμούτ
50ml χυμός λάϊμ


Ανακινήστε όλα τα υλικά και σερβίρετε σε χαμηλό ποτήρι με τριμμένο πάγο. Απογεμίστε με prosecco. Προσθέστε μια σταγόνα Blue Curacao για το δραματικό εφέ!

-Μοιραστείτε το δικό σας Disaronno wears Versace: hashtag: #DisaronnowearsVersace