Επιτέλους, μια καμπάνια που τα λέει έξω από τα δόντια! # BetterBeTrue

Επιτέλους, μια καμπάνια που τα λέει έξω από τα δόντια!  # BetterBeTrue

Πες αυτό που σκέφτεσαι, είναι στάση ζωής!

Η Amstel, η αγαπημένη μπίρα των Ελλήνων μιλά τη γλώσσα της αλήθειας με τη νέα της καμπάνια, προσπερνώντας με χιούμορ τα πρότυπα και τη συμβατικότητα – καιρός ήταν κάποιος να αποκαλύψει όλα αυτά που κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και δεν τολμάμε να πούμε.

Με τον τίτλο #BetterBeTrue, η νέα καμπάνια της Amstel προτρέπει τον κόσμο να είναι ειλικρινής ακόμη κι αν πολλές φορές αυτό δεν είναι εύκολο. Με κύρια συστατικά το θάρρος και το χιούμορ, αναδεικνύει την αλήθεια του καθενός μας και «βάζει στην άκρη» τυπικότητες και αγκυλώσεις- και αυτή είναι μια στάση ζωής που ταιριάζει απόλυτα στην Amstel, η οποία δεν διστάζει να βάλει στο επίκεντρο σκέψεις που όλοι έχουμε κάνει αλλά που σπάνια έχουμε παραδεχθεί.


Μέσα από μια σειρά ανατρεπτικών μηνυμάτων αλλά και διαφημιστικών ταινιών, η αγαπημένη μπίρα αναδεικνύει την ανακουφιστική δύναμη της ειλικρίνειας και γιορτάζει αυτή τη μοναδική αίσθηση του να είναι κανείς αληθινός.


#BetterBeTrue, λοιπόν, γιατί μπορεί να μερικές φορές να καταπιέζεσαι και μην είσαι ο εαυτός σου αλλά σίγουρα είναι τόσο ωραίο να είσαι αυθεντικός!