Άδραξε τη μέρα, απόλαυσε τη Μαγεία της!

Άδραξε τη μέρα, απόλαυσε τη Μαγεία της!

Είναι αυτές οι μικρές στιγμές που σου αλλάζουν τη διάθεση, που σβήνουν ό,τι σε ζόρισε μέσα στη μέρα, που τελικά σε αφήνουν με ένα χαμόγελο πως όλα θα πάνε καλά!


Κάπως έτσι ήταν η μέρα που βρέθηκα για πρώτη φορά (φέτος) στο Magic Pleasure Store μαζί με όλα τα κορίτσια του Queen- εξάλλου τα ωραία είναι για να τα μοιράζεσαι! Η μέρα ήταν δύσκολη, η κούραση βουνό, όμως με το που φτάσαμε στην πόρτα και μπήκαμε στο κατάστημα απλά ξεχάσαμε τα πάντα και επικεντρωθήκαμε στο θέμα μας: το μαγικό Magic, το δικό μας sur mesure Magic, που θα κρατούσαμε στα χέρια μας σε λίγα λεπτά!

Six steps to Make My Magic df2b9


Οι καλύτερες πρώτες ύλες ήταν στη διάθεσή μας, οι Pleasure Makers έτοιμοι να μας δώσουν tips και να ετοιμάσουν το παγωτό των ονείρων μας και εμείς ήμασταν γεμάτες... Inspiration!


Βήμα 1ο: Διαλέγεις 3 toppings με τα οποία θα γαρνίρεις το παγωτό σου, κλασικό (βλέπε καραμελωμένο αμύγδαλο, μπισκότο κλπ) ή ανατρεπτικό, όπως λιναρόσπορος, τζίντζερ, χαλβάς ή.... Τσίλι!

image2 7e57e


Βήμα 2ο: Διαλέγεις τη βάση του Magic σου, ανάμεσα σε βελούδινη βανίλια ή πλούσια σοκολάτα.


Βήμα 3o: Η ώρα της επικάλυψης! Τρία είδη σοκολάτας Magic είναι στη διάθεσή σου, κλασσική, λευκή ή μαύρη κι εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις σε ποια από αυτές θα κάνει βουτιά το παγωτό σου. Στη συνέχεια, ο Pleasure Maker θα το ξαπλώσει στο topping mix που εμπνεύστηκες και..

image3 be141


Βήμα 4ο: Κλείνεις τα μάτια, ξεχνάς τα πάντα, και αφήνεσαι στο πρώτο κρακ και την απόλυτη Μαγεία του Magic- του ολόδικού σου Magic!

image1 37525

Magic Athens Pleasure Store:
Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, Αθήνα

facebook: www.facebook.com/magic.algida
twitter: @MagicIceCreamGr
#discoverpleasure #MagicAthens