Release the Beast και απελευθέρωσε τα πιο άγρια ένστικτά σου!

Γωγώ Φούντα
Release the Beast και απελευθέρωσε τα πιο άγρια ένστικτά σου!

Ήξερες ότι το Magic ήταν το πρώτο παγωτό ξυλάκι που στόχευσε σε ενήλικο κοινό; Πως το κακάο που χρησιμοποιείται στη σοκολάτα των παγωτών Magic παράγεται αποκλειστικά με μεθόδους αειφόρου καλλιέργειας και φέρει την πιστοποίηση της Rainforest Alliance; Πως έγινε γρήγορα γνωστό για την καινοτομία του και τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά του; Εγώ, πάντως, όχι.

Το μόνο που ξέρω είναι πως όταν φτάνω πάνω από ένα ψυγείο της Algida, μηχανικά το χέρι μου πιάνει ένα από τα Magic Double. Τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω βέβαια να ψάξω λίγο καλύτερα, αφού το Magic, με μήνυμα «Release the Beast. Dare to go Double», προκαλεί τους pleasure seekers (εμένα και εσένα δηλαδή) να απελευθερώσουμε τα άγρια ένστικτα και τις αισθήσεις μας και να αφεθούμε στο πιο απολαυστικό παγωτό που έχουμε δοκιμάσει ποτέ!

Α, ναι. Και το καλύτερο: Η νέα γεύση Magic Double Peanut Butter. Ουπς, τι είπα μόλις; Για να σου εξηγήσω, το νέο Magic Double Peanut Butter είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκιάς και αλμυρής γεύσης. Το βελούδινο παγωτό με γεύση φιστικοβούτυρο, η σοκολατένια επικάλυψη, η έξτρα στρώση από σιρόπι φιστικοβούτυρο -όλα καλυμμένα από την εκλεπτυσμένη σοκολάτα Magic που προέρχεται από υψηλής ποιότητας κακάο- συνθέτουν τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό και το νέο Magic Double Peanut Butter υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία...

Magic Double range e252a

Και βέβαια τα αγαπημένα Magic Double Chocolate και Magic Double Caramel θα γίνουν και πάλι μια σταθερή -μου- αξία για τις καθημερινές καλοκαιρινές στάσεις δροσιάς και απόλαυσης!

Και επειδή το στιλ δεν μπορούμε να το αποβάλλουμε από μέσα μας, ως γνωστές βασίλισσες του είδους, το εντυπωσιακό περιτύλιγμα με σχέδια animal print προσθέτει στη σειρά ένα εκλεπτυσμένο στιλ και εμπνέει όλες εμάς, τις λάτρεις του παγωτού, να ενδώσουμε στον τολμηρό πειρασμό!

Magic Double Release the Beast.Dare to go Double. 5603a

Είναι αλήθεια πως το πρώτο παγωτό περιμένουμε να το φάμε με την πρώτη καλοκαιρία της άνοιξης, όμως όσο μεγαλώνουμε τόσο συνειδητοποιούμε πως το παγωτό είναι μία απόλαυση για όλο το χρόνο! Καλή απόλαυση να έχουμε λοιπόν!