Αυτό δεν το περιμέναμε: Η Kate Middleton σε μια σπάνια εμφάνιση με αθλητικό look!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Η Kate Middleton σε μια σπάνια εμφάνιση με αθλητικό look!

Δεν είχαμε ξαναδεί την Kate με κολάν και sneakers!

Την έχουμε συνηθίσει με κομψά ταγέρ, lady like σύνολα και midi φορέματα, αλλά και με υπέροχα red carpet φορέματα γνωστών σχεδιαστών. Μπορείτε, λοιπόν, να φανταστείτε την έκπληξή μας, όταν είδαμε φωτογραφίες της Kate Middleton με αθλητικό κολάν και αθλητικά παπούτσια!

Δες επίσης: Η αγαπημένη σχεδιάστρια της Kate Middleton δημιούργησε τα πιο ρομαντικά νυφικά της σεζόν

Για τις περισότερες γυναίκες, τα πρωινά ψώνια είναι μια καθημερινή διαδικασία, για την οποία απλά φορούν ένα t-shirt κι ένα τζιν παντελόνι, ή μια φόρμα, κάτι που φαίνεται μάλλον να ισχύει και για την 34χρονη Δούκισσα του Cambridge. Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi την εντόπισε στο King's Road και για τις πρωινές δουλειές της, η ίδια επέλεξε ένα σπορ σύνολο, πραγματοποιώντας μια πραγματικά σπάνια για την ίδια εμφάνιση.

kate 8ef86

Μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα, μαύρο suede jacket και πουλόβερ Alice Temperley και ένα απλό ζευγάρι αθλητικά Asics φόρεσε η Kate και μας έκανε να αναρωτηθούμε μήπως πρέπει να τη βλέπουμε πιο συχνά με σπορ σύνολα.


Αν και διαφωνούμε με τη συγκεκριμένη επιλογή παπουτσιού(θα προτιμούσαμε sneakers σε άλλο χρώμα - το total black θα έδειχνε πολύ κομψότερο), δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως δείχνει υπέροχη, ό,τι κι αν φορέσει.