Πώς μπορείς να φορέσεις το leather την άνοιξη; Η Βίκυ Καγιά σου δίνει την πιο stylish ιδέα

Πώς μπορείς να φορέσεις το leather την άνοιξη; Η Βίκυ Καγιά σου δίνει την πιο stylish ιδέα

Ναι, αυτή είναι δίχως αμφιβολία μία από τις πιο ιδιαίτερες και κομψές καθημερινές εμφανίσεις της!

Η Βίκυ Καγιά δε μας απογοητεύει σχεδόν ποτέ με τις στυλιστικές της επιλογές και συχνά, τα looks που επιλέγει στην καθημερινότητά της, αποτελούν πηγή έμπνευσης και για τις δικές μας, πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Έτσι, λοιπόν, η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η όμορφη διευθύντρια της σχολής Fashion Workshop by Vicky Kaya στο Instagram με το σύνολο που επέλεξε για την Παρασκευή, μας ενθουσίασε τόσο, που μας έκανε να σκεφτούμε μήπως δεν πρέπει να αποθηκεύσουμε ακόμη τα δερμάτινα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας ενόψει άνοιξης.

Δες επίσης: Η Βίκυ Καγιά είχε πολύ καιρό να κάνει μία τόσο σέξι εμφάνιση: Δείτε την!

Τι φόρεσε η Βίκυ;

12917904 225619194466375 1620619521 n 2d0cd

Η ίδια επέλεξε ένα δερμάτινο φόρεμα Cos και ολοκλήρωσε το look της με ένα απλό, κλασικό ζευγάρι sneakers Converse All Star σε μαύρο χρώμα κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

How-To: Ακόμη που ο καιρός είναι ακόμη λιγάκι δροσερός, τα δερμάτινα φορέματα, οι δερμάτινες φούστες και τα leather jackets μπορούν να φορεθούν - αρκεί φυσικά να συνδυαστούν με τον κατάλληλο τρόπο. Ένα ζευγάρι sneakers, ή ακόμη καλύτερα, ένα ζευγάρι lace-up φλατ σανδάλια (για τις πιο... τολμηρές!) είναι κομμάτια που θα κάνουν το leather item σου να μοιάζει ανοιξιάτικο!