Το στυλ της γοητευτικής Σίσσυς Χρηστίδου

Το στυλ της γοητευτικής Σίσσυς Χρηστίδου

Μια πολύ όμορφη παρουσία που απολαμβάνουμε στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Τη Σίσσυ Χρηστίδου τη γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Θέμου. Με απίστευτο πρόσωπο, ετοιμόλογη, τσαχπίνα.. έκλεψε γρήγορα τις εντυπώσεις και άναψε πράσινο για την καριέρα της.

Στο πέρασμα των χρόνων η βασική αλλαγή που έχει κάνει είναι στα μαλλιά της. Ξεκίνησε με καστανό, πέρασε στο καστανόξανθο, τα έβαψε (ευτυχώς για λίγο) κατάξανθο και κατέληξε στο φλογερό κόκκινο μαλλί. Πάντα μακρύ μαλλί και συνήθως ίσιο, με κάποιες ελαφριές μπούκλες σε πιο επίσημες εμφανίσεις, ενώ συχνά χτενίζει τα μαλλιά της αλογοουρά για να τονίζει τα πολύ έντονα και όμορφα χαρακτηριστικά της.

Όσον αφορά στο ντύσιμο... λατρεύει το συνδυασμό μαύρου και λευκού, κάτι που κυρίως αποτυπώνεται σε χαριτωμένα κοριτσίστικα φορέματα, αλλά ντύνεται και casual με τζιν, t-shirts και flats. Δηλώνει επίσης πως αγαπάει τα αξεσουάρ και τονίζει με αυτά λεπτομέρειες στο look της. Αυτή τη στιγμή η Σίσσυ Χρηστίδου είναι στην καλύτερή της φάση. Αν και θα θέλαμε να τη δούμε κάποια στιγμή ξανά καστανή (της πάει πολύ!) μας αρέσει πολύ και η σιλουέτα και το στυλ της.