Chic to Chic

Chic to Chic

Οι εμφανίσεις της εβδομάδας που ξεχωρίσαμε

Ξεκινάμε με την λατρεμένη θεά του burlesque Dita Von Teese, η οποία εμφανίστηκε στην παρουσίαση της συλλογής εσωρούχων που υπογράφει στη Μελβούρη με ένα σούπερ θηλυκό outfit- που μόνο εκείνη θα μπορούσε να υποστηρίξει τόσο άψογα: μωβ wrap dress με βαθύ ντεκολτέ, που αποκάλυπτε το sexy, δαντελένιο μαύρο σουτιέν από τη συλλογή της, και μαύρα pumps με δαντέλα. Highlight της εμφάνισης: ένα μικρό μπουκετάκι βιολέτες με τις οποίες στόλισε το φόρεμά της,σχεδόν στο ύψος του ώμου της.

H Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε στο Leicester με έμπνευση από τα '40s: ένα κομψό ταγιέρ με υπογραφή L.K. Bennett, στην απόχρωση teal, και ένα καπέλο pillbox του James Lock. Το συνδύασε με μαύρη ζώνη με χρυσή αγκράφα, μαύρο clutch και ασορτί γόβες. Minimal chic outfit, όπως ταιριάζει στην περίσταση, που ανέδειξε την άψογη σιλουέτα της Kate.

H Sarah Jessica Parker έφερε την άνοιξη στo opening της έκθεσης Louis Vuitton – Marc Jacobs: The Exhibition στο Παρίσι, επιλέγοντας ένα ελυκό, maxi φόρεμα Louis Vuitton με floral prints στο τελείωμα, από την ανοιξιάτικη συλλογή του 2002. Το συνδύασε με ένα επίσης maxi πανωφόρι με κοντά μανίκια, στο hot χρώμα της σεζόν, το μωβ, το οποίο έδωσε ζωή στο σύνολο.

Στην Μελβούρνη βρέθηκε και η Mena Suvari για την πρεμιέρα της ταινίας της American Pie: Reunion και μας άρεσε πολύ η ρετρό εμφάνισή της, με στραπλες φόρεμα Alice+Olivia από την φθινοπωρινή συλλογή 2012, με ασύμμετρο τελείωμα και φούστα με όγκο. Τα κόκκινα pumps"Maniac" του Brian Atwood έβαλαν τη σωστή δόση χρώματος στο look και ταίριαξαν τέλεια με το ασπρόμαυρο φόρεμά της- πολύ φρέσκια και θηλυκή εμφάνιση.