Η Lana Del Rey με Giorgio Armani

Η Lana Del Rey με Giorgio Armani

Βασίλισσα των Πάγων.

Στα Echo Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο, εμφανίστηκε η 26χρονη τραγουδίστρια, όπου και ερμήνευσε την επιτυχία της, Video Games.

Για την περίσταση, η τραγουδίστρια επέλεξε στράπλες βραδινό φόρεμα, στο χρώμα του πάγου, από την συλλογή του Giorgio Armani για την Άνοιξη του 2012. Το φόρεμα, συνδύασε με μπλε pendant του οίκου Versace, σκουλαρίκια- κρίκους, statement δαχτυλίδι και μπαλαρίνες σε εκρού χρώμα με glitter. Το μακιγιάζ της Del Rey διατηρήθηκε σε ήπιους, φυσικούς τόνους.

Αυτό το κορίτσι, όσο κι αν προσπαθεί (και η προσπάθεια φαίνεται), δεν φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά στις red carpet εμφανίσεις της. Έτσι και στην προκειμένη, όσο ωραίο και αν είναι το φόρεμα, δεν είναι εύκολο να αγνοήσει κανείς ότι πάνω της δείχνει κάπως βαρετό. Ενδεχομένως, εάν η Lana επέλεγε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, αντί για τις μπαλαρίνες, να έδειχνε κάπως πιο εδιαφέρον πάνω της. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, μιλάμε ακόμα για τα πρώτα βήματα της πορείας της Lana, οπότε υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης- αν και δεν μας έχει δώσει λόγους να είμαστε αισιόδοξοι.