Ένα κόκκινο top είναι η πινελιά θα σε βάλει σε πασχαλινή διάθεση -Η Δανάη Μπάρκα σου δίνει έμπνευση

Ένα κόκκινο top είναι η πινελιά θα σε βάλει σε πασχαλινή διάθεση -Η Δανάη Μπάρκα σου δίνει έμπνευση

Το κόκκινο είναι το βασικό στοιχείο της πασχαλινής γκαρνταρόμπας μας.

Εσύ έχεις καταλήξει τελικά στο τι στυλ έχει η Δανάη Μπάρκα; Τις αρέσουν σίγουρα τα χρώματα, το εντυπωσιακό μακιγιάζ και τα κλασικά μαλλιά, προτιμάει συχνά ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών και ποντάρει συχνά σε γραμμές που κολακεύουν τη juicy σιλουέτα της. Αν ρίξεις όμως μία πιο προσεκτική ματιά, θα διαπιστώσεις και την αγάπη της για τις μονοχρωμίες και τα total colored looks. Η επιλογή της αγαπημένης παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης του Mega φαίνεται να την έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής.

Πριγκίπισσα Charlene: Η εμφάνιση με pinstripe σακάκι και τζιν που μας θύμισε την Diana

danai-barka-(9).jpg

Στα σύνολα που μας δείχνει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και στα details που μας δίνει ο στυλίστας της εδώ και χρόνια Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, παρατηρούμε την color on color layering τεχνική αρκετά συχνά. Όπως αυτό το «σοκολατένιο» outfit που η Δανάη συνδύασε με caramele latte πέδιλα και χρυσά αξεσουάρ. Πολλές φορές όμως θα την δεις και με total colored σύνολα στις καθημερινές της εμφανίσεις, ακόμα και στα ταξίδια που κάνει και τις εκδρομές με τους φίλους της.

https://www.instagram.com/p/C3AReV9s-p3/

Φθάνοντας, λοιπόν, στο Πάσχα η Δανάη φρόντισε η μονοχρωμία για αυτόν τον μήνα να περιλαμβάνει το statement χρώμα της άνοιξης.

Woman in red η Δανάη Μπάρκα.

Ένα σύντομο ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι έδωσε ανοιξιάτικη έμπνευση στη Δανάη Μπάρκα, που φωτογραφήθηκε με θέα την παραλία και το Λευκό Πύργο σε ένα μπαλκόνι που απεικονίζει την πιο όμορφη μεριά της συμπρωτεύουσας.

danai-barka-(1).jpg

Εμείς φυσικά εκτός από τη θέα παρατηρήσαμε και το κατακόκκινο σύνολό της που έκλεψε τις εντυπώσεις. Μιλάμε για ένα ψηλόμεσο wide leg παντελόνι με πιέτες, το οποίο η Δανάη συνδύασε με ένα έξωμο μακρυμάνικο top σε φλογερό κόκκινο. Η μαύρη ζώνη της ήταν το μοναδικό στοιχείο που ξεχώρισε.

Το κόκκινο είναι όπως είπαμε πολλές φορές μία απόχρωση που είναι μεγάλη τάση φέτος την άνοιξη. Οπότε ένα κόκκινο off shoulder top όπως αυτό της Δανάης είναι ιδανικό για τις ημέρες του Πάσχα, γιατί θα δώσει αυτή την εορταστική διάθεση που θέλουμε ενώ μπορούμε να το συνδυάσουμε και με ένα απλό τζιν παντελόνι και μόνο.

To barn jacket είναι το νέο stylish πανωφόρι της άνοιξης που έχει τον αέρα της εξοχής

Shop the look: