Αγαπάμε το στυλ της: Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Αγαπάμε το στυλ της: Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Ροκ» είναι ο χαρακτηρισμός που ακούμε συνέχεια, τους τελευταίους μήνες, για την Πηνελόπη και το στυλ της, αλλά, αν την ξέρεις έστω και λίγο, ξέρεις ότι αυτό το κορίτσι είναι πολλά παραπάνω.

Η ίδια μας είπε ότι το στυλ της εναλλάσσεται, ανάλογα με την διάθεσή της, και αυτό φαίνεται: είτε την δούμε με τζιν, καρό πουκάμισα και τα αθλητικά της, είτε με skinny παντελόνια και sexy ψηλοτάκουνα, είτε με –gothic συνήθως- βραδινές δημιουργίες, η Πηνελόπη καταφέρνει και κάνει κάθε στυλ «δικό της», χωρίς ποτέ να μας αφήνει με την εντύπωση ότι κάτι δεν «κολλάει».

Ένας ακόμα συχνός χαρακτηρισμός, μία ακόμα ταμπέλα που της έχει κολλήσει είναι αυτή της «σέξι»- αλήθεια είναι κι αυτό, αλλά συνυπάρχει, ταυτόχρονα, με την ικανότητά της να αυτοσαρκάζεται, την πιο aggressive πλευρά της αλλά και έναν girlie ρομαντισμό που μεταφράζεται στην αγάπη της για τα πουά, τα έντονα χρώματα και –όλων των ειδών- τα φορέματα. Πειραματίζεται συνέχεια με τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το ντύσιμό της, αγαπάει τις πανύψηλες, fashion forward, πλατφόρμες του Jeffrey Campbell, αλλά και τις κλασικές, flat αρβύλες, τα animal prints (υποπτευόμαστε παντού- σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, μέχρι και στο σπίτι της), τα outfits με θεατρικότητα αλλά και τις casual επιλογές- πάντα με ενδιαφέροντα twists. Αγαπάει τις εκκεντρικές δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου, αλλά και τα απλά, ευκολοφόρετα ρούχα για κάθε μέρα (αν την πετύχετε πρωί και χαλαρή, κατά πάσα πιθανότητα θα φοράει boyfriend jeans, sneakers και ένα t- shirt με στάμπα από την αγαπημένη της μπάντα). Μας αρέσει γιατί έχει την ικανότητα να υιοθετεί πολλών ειδών outfits- ικανότητα η οποία προϋποθέτει τόλμη και άποψη, να είναι πάντα ο εαυτός της και να μην φαίνεται ποτέ σαν να προσπαθεί πολύ.