Chic to Chic

Chic to Chic

Οι κυρίες της showbiz στα καλύτερά τους και αυτή την εβδομάδα

Παρασκευή σήμερα και, όπως κάθε Παρασκευή, το Queen παρουσιάζει τις κυρίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις στυλάτες εμφανίσεις τους την εβδομάδα που τελειώνει.

Blake Lively: Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, με τίτλο Savages, με κίτρινο βραδινό φόρεμα από ζορζέτα του οίκου Gucci. Είναι η πρώτη φορά, από την ανακοίνωση του ονόματός της ως το πρόσωπο του αρώματος Premiere του ιταλικού οίκου, που η Lively εμφανίζεται με Gucci.

Katy Perry: Η τραγουδίστρια, σε μία εμφάνιση με essence της χρυσής εποχής του Hollywood, επέλεξε για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Katy Perry: Part of Me, ένα κόκκινο, βελούδινο φόρεμα των Dolce & Gabbana.

Victoria Beckham: Η σχεδιάστρια -πλέον- Beckham είναι η καλύτερη διαφήμιση του εαυτού της. Η απόδειξη; Η εμφάνισή της στην παρουσίαση του μιούζικαλ των Spice Girls, Viva Forever, όπου φόρεσε θηλυκή δημιουργία με την υπογραφή της και πολυτελείς, peep- toe μπότες του Tom Ford.

Salma Hayek: Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με την Lively στην ταινία Savages και εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της, με πράσινη, επίσημη δημιουργία του οίκου Gucci, που αγκάλιαζε το σώμα της στα σωστά, ακριβώς, σημεία, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της.

Coco Rocha: Στην πρεμιέρα της ταινίας People Like Us στη Νέα Υόρκη, το πανέμορφο supermodel εμφανίστηκε με εκτυφλωτικό, κόκκινο παντελόνι σε ίσια, φαρδιά γραμμή και αμάνικο, λευκό πουκάμισο με μαύρες λεπτομέρειες. Απλώς υπέροχη.