Chic to chic: Ποιές είναι οι βασίλισσες του στυλ την εβδομάδα που τελειώνει;

Chic to chic: Ποιές είναι οι βασίλισσες του στυλ την εβδομάδα που τελειώνει;

Όπως κάθε Παρασκευή, το Queen παρουσιάζει τις εμφανίσεις που ξεχώρισε

Η πιο στυλάτη εποχή του χρόνου ξεκινάει και οι απανταχού fashionistas, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα fashion weeks. Μέχρι αυτά, όμως, μας χαρίζουν στυλάτες, προσεγμένες εμφανίσεις σε events και κόκκινα χαλιά. Το Queen ξεχωρίζει τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζει.

Zoe Saldana
Για την πρεμιέρα της ταινίας «The Words», όπου πρωταγωνιστεί, η Zoe Saldana εμφανίστηκε, την Τρίτη το βράδυ, στο κόκκινο χαλί του Arclight Theatre του Λος Άντζελες. Το απαστράπτον, haute couture φόρεμά της φέρει την υπογραφή του Elie Saab. Με μήκος μέχρι το γόνατο, φτιαγμένο από δαντέλα, το ολόχρυσο φόρεμα του μεγάλου couturier είανι η απόδειξη του γιατί η Saldana διεκδικεί επάξια μία θέση στην λίστα με τις πιο καλοντυμένες celebrities, σε κάθε της εμφάνιση. Τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα της ηθοποιού, από snakeskin και σατέν, είναι του Brian Atwood.

Miranda Kerr
Στο μακρινό Σίδνεϊ είναι άνοιξη και η Miranda Kerr, που περνάει αυτές τις ημέρες στην πατρίδα της, θέλησε αν επωφεληθεί από τον καλό καιρό, και να περπατήσει στους δρόμους της πόλης. Ο Άγγελος της Victoria's Secret γιόρτασε την έλευση της νέας, καλοκαιρινής σεζόν, με ένα απλό, αλλά πανέμορφο, φλοράλ φόρεμα του σχεδιαστή Erdem. Το φόρεμα το supermodel συνδύασε με τα αγαπημένα της, ροζ ψηλοτάκουνα του οίκου Lanvin και μία κλασική, μαύρη, καπιτονέ τσάντα του οίκου Chanel.

Florence Welch
Η τραγουδίστρια των Florence and the Machine μας έδειξε, για ακόμα μία φορά, την αγάπη της για τα prints σε έξοδό της στο Λονδίνο, το απόγευμα της Τρίτης. Ένα μεταξωτό παντελόνι με prints και η εμπριμέ μπλούζα Oshibana από την pre- fall συλλογή του οίκου Gucci συνέθεσαν το streetstyle της, το οποίο συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι πανέμορφα, ψηλοτάκουνα πέδιλα σε tan απόχρωση και την κλασική τσάντα με το χερούλι από bamboo, του ιταλικού οίκου.

Kate Beckinsale
Η Βρετανίδα ηθοποιός ξεχώρισε, σε event στο Λος Άντζελες, χάρη στο μπλε φόρεμά της από παγιέτες, με την υπογραφή της Dame Vivienne Westwood. Το λευκό clutch αλλά και τα ψηλοτάκουνά της όμορφης ηθοποιού φέρουν την υπογραφή του Christian Louboutin, και δίνουν ένα πολύ φρέσκο twist στο φόρεμα. Μοναδικό στυλιστικό «ατόπημα»; Το γεγονός ότι οι τοίχοι στο σημείο που έλαβε χώρα το event είναι ασορτί με το φόρεμα. Αλλά αυτό, υποθέτουμε, δεν θα μπορούσε να το έχει υπολογίσει.

Sarah Jessica Parker
Η αγαπημένη όλων «Carrie» εμφανίστηκε σε δείπνο της Ένωσης Αμερικανών Σχεδιαστών, το οποίο πραγματοποιήθηκε ενόψει του fashion week της Νέας Υόρκης, που ξεκινάει. Για την περίσταση, η Parker εμφανίστηκε, πάντα υπέρ- στυλάτη, με καρό cocktail φόρεμα του Oscar de la Renta- του σχεδιαστή που ήταν και τιμώμενο πρόσωπο του event. Η διάσημη fashionista συνδύασε το φόρεμα με γκρι σακάκι, Martin Margiela και ένα ζευγάρι γκρι, πουά γόβες του Manolo Blahnik.

Διαβάστε ακόμα:

Carrie Bradshaw: Αφιέρωμα στο απόλυτο fashion icon
Η Eva Longoria και ο έρωτάς της με τα Brian Atwood nude πέδιλά της!
Τα ψηλοτάκουνα από ταρτάν του Christian Louboutin