Οι πέντε καλύτερες εμφανίσεις του προ-οσκαρικού πάρτι των Harvey Weinstein & Dior

Οι πέντε καλύτερες εμφανίσεις του προ-οσκαρικού πάρτι των Harvey Weinstein & Dior

Οι κυρίες που μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι πριν την βραδιά τον Oscars.

hbz-Anne-Hathaway-pre-oscar-de
hbz-Emmy-Rossum-pre-oscar-de
spl251928_002
spl251928_008
spl251928_036

Ένας από τους σπουδαιότερους κινηματογραφικούς παραγωγούς, ο Harvey Weinstein, και ένας από τους διασημότερους και ιστορικότερους οίκους μόδας όλων των εποχών, ο οίκος Dior, διοργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό πάρτι προς τιμήν της επικείμενης τελετής των βραβείων Oscars. Φυσικά, όλη η αφρόκρεμα του Hollywood έδωσε το παρόν και, φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε τις πέντε κυρίες που άφησαν το στίγμα τους με τις εμφανίσεις τους.

Anne Hathaway
Η φετινή παρουσιάστρια των Oscars φαίνεται πως έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τον ρόλο της και αυτό βγαίνει και στα outfits που διαλέγει για τις επίσημες εμφανίσεις της. Λευκή, σχετικά βαρετή μπλούζα, με συντηρητική λαιμόκοψη και τα απαραίτητα βολάν για ένα κάποιο εφέ, μαύρη pencil φούστα γραμματέως και μαύρες γόβες, με ένα μάλλον άσχετο με το όλο λουκ καλσόν και ένα ζευγάρι μαύρα κοκκάλινα γυαλιά να ολοκληρώνουν το geek style του συνόλου της. Δεν μπορούμε να πούμε πως μαζεύουμε και το σαγόνι μας από το πάτωμα.


Emmy Rossum
H νεαρή ηθοποιός τίμησε τον οίκο Dior, όπως και οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι, με ένα φόρεμα δικής του δημιουργίας, το οποίο όμως μάλλον θα ήταν καλύτερη επιλογή για κάποια άλλη εποχή και κάποιο άλλο event, κατα προτίμηση άνοιξη και cocktail party. Η Rossum παρ' όλα αυτά, δείχνει φρέσκια και στυλάτη μέσα στο φόρεμα με τα γαλάζια prints, ενώ η επιλογή των παπουτσιών και του χτενίσματος ταιριάζουν γάντι. Την επόμενη φορά, πάντως, καλό θα ήταν να διαλέξει κάτι πιο βραδινό.


Mila Kunis
Εδώ υπάρχει ένα θέμα. Από τη μία, το φωτεινό κόκκινο strapless φόρεμα που επέλεξε η Kunis είναι ότι πρέπει για ένα επίσημο πάρτι και, σε συνδυασμό με τις nude γόβες (οι οποίες είναι πάντα κλασική και αγαπημένη αξία) δίνουν την απαραίτητη αίγλη στο ντύσιμο. Από την άλλη, το μαύρο σακάκι, ενώ είχε σκοπό να κάνει λίγο πιο casual την εμφάνιση, μάλλον κατάφερε να την επισκιάσει και να φαίνεται βαρύ και ξένο με τα υπόλοιπα. Επίσης θα ήταν μια καλή κίνηση να είχε σηκώσει τα μαλλιά της σε κότσο. Αφού το πας για total επίσημο look, δώστα όλα να ξεμπερδεύεις.


Amy Adams
Απλό αλλά με χαρακτήρα, επίσημο αλλά και με τις κατάλληλες ανάλαφρες πινελιές, black & white (καλά, κρεμ) όπως ορίζει o κώδικας των επίσημων εκδηλώσεων, το μαλλί ριγμένο στη μία πλευρά για το απαραίτητο σέξι-αλλά-με-όρια στυλ και voila, έχουμε μια εξαιρετική εμφάνιση από την κυρία Amy Adams. Η αλήθεια είναι πως μας κάνει μεν λίγο «μεγαλίστικο» σαν ντύσιμο, αλλά η γυναίκα είναι παντρεμένη μητέρα οπότε δικαιολογείται κάπως.


Milla Jovovich
Αυτά είναι. Αν έχεις φάει τα νιάτα σου στις πασαρέλες όλου του κόσμου, η μόδα σου γίνεται δεύτερη φύση. Η Milla ξέρει τι να φορέσει σε κάθε περίσταση, πως να το φορέσει (και όχι να «την φορέσει») και να υποστηρίξει κάθε ρούχο με το ασύγκριτο στυλ της. Ανδρόγυνο look με καρό ασπρόμαυρο σακάκι και παντελόνι πάνω από τη μέση, συνδυασμένο τέλεια με see-through μαύρη μπλούζα με εντυπωσιακό ντεκολτέ και χρυσά αξεσουάρ. Κομψότητα, attitude, αντισυμβατικότητα και απαράμιλη αίσθηση του στυλ, στη συσκευασία του ενός. Bravo.