Δέκα και να καίνε: αυτά είναι τα πιο όμορφα υπέρβαρα μοντέλα του κόσμου

Δέκα και να καίνε: αυτά είναι τα πιο όμορφα υπέρβαρα μοντέλα του κόσμου

Αυτές οι ζουμπουρλούδες καίνε καρδιές.

Αφήστε τα σκελετωμένα μοντέλα, τις ανορεξικές δεσποινίδες και τα κορίτσια που μετράνε τα κόκκαλά τους και χαμογελάστε γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το Νούμερο 0 αντικαταστάθηκε από διψήφιο αριθμό και τα ζουμερά μοντέλα κάνουν την επανάσταση του χάμπουργκερ να μοιάζει πραγματικότητα. Η υγεία είναι ομορφιά, το φαγητό δεν είναι ντροπή και τα ροζ μάγουλα είναι επιτέλους της μόδας. Εμείς μαζέψαμε τις δέκα ωραιότερες ζουμπουρλούδες του μόντελινγκ και σας τις παρουσιάζουμε γιατί πολύ σύντομα θα μιλάει για αυτές όλος ο κόσμος.

Natalie Laughlin
Tο κορίτσι που έχει κάνει πέντε τεράστιες διαφημίσεις στην Times Square δε φαίνεται καθόλου τυχαίο. Με size 12 η Cindy Crawford των υπέρβαρων μοντέλων ήρθε για να μείνει.

Maggie Brown
Η καλλονή από τη Hawaii κέρδισε το διαγωνισμό της Tyra Banks' Thick and Sexy model το 2006 κι από τότε καίει καρδιές.

Barbara Brickner
Αν και προσβλήθηκε στην αρχή όταν την προσέγγισαν για να γίνει μοντέλο για παχουλές, η εν λόγω κούκλα ταξίδεύει σε όλο τον κόσμο και κερδίζει το ψωμί της τίμια περιμένοντας να γίνει τραγουδίστρια της country.

Crystal Renn
Όχι το κορίτσι δεν είναι πορνοστάρ αλλά μία όμορφη μελαχρινή μοντέλα απλώς για μεγάλα νούμερα. Με 4 παρουσίες σe διεθνείς Vogue, δε θα λέγαμε πως είναι τυχαία!

Kate Dillon
H Kate ήταν παλιότερα ένα κανονικό κορίτσι λεπτοκαμωμένων διαστάσεων. Η ορεξάτη κοπέλα που έκρυβε μέσα της βγήκε έξω κι από τότε δεν έχει σταματήσει να εντυπωσιάζει καθώς το People την ανακήρυξε μία από τις 50 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου.

Emme Aronson
Γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στη Σαουδική Αραβία, η Emme δε ντράπηκε ποτέ για τις ζουμερές τις καμπύλες. Σήμερα διαπρέπει στο μόντελινγκ και κατατροπώνει όλα τα αδύνατα κορίτσια που την κορόιδευαν όταν ήταν μικρή.

Mia Tyler
Η αδελφή της Liv Tyler και κόρη του Steven Tyler των Aerosmith δε θα μπορούσε να μην είναι κούκλα και fabulous. Το διάσημο κορίτσι φωτογραφίζεται για τη Vogue και το Marie Claire και κάνει την οικογένειά της περήφανη!

Toccara Jones
Η μελαχρινή καλλονή δεν έχει καμία σχέση με το κατεστημένη του ξανθού μαλλιού και γαλάζιου ματιού. Την πρωτογνωρίσαμε ως διαγωνιζόμενη στο America's Next Top Model κι από τότε κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ανάμεσα στα ζουμερά μοντέλα.

Chloe Marshall
Φιναλίστ στα καλλιστεία Μις Αγγλία, δημοφιλής και με ένα σημαντικό συμβόλαιο ανά χείρας, η βρεττανή Chloe έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και τίποτα δε μπορεί να τη σταματήσει.

Whitney Thompson
Μετά τη νίκη της στο America's Next Top Model και ένα συμβόλαιο με το Elite Model Management η Whitney είναι η απόδειξη πως τα παραπανίσια κιλά δεν είναι αρκετά για να σταθούν εμπόδιο στην καταξίωση και την καριέρα ενός μοντέλου.

Ζήτω οι καμπύλες!

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: Δείτε τις στιλιστικές επιλογές της star από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Οι δέκα ωραιότερες γυναίκες μοντέλα στον κόσμο που γεννήθηκαν άντρες