Η Cate Blanchett φοράει γυαλιά ηλίου Βottega Veneta

Η Cate Blanchett φοράει γυαλιά ηλίου Βottega Veneta

Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή!

H Cate Blanchett είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις σταρ που όταν εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί, αφήνουν εποχή με τις στιλάτες επιλογές τους. Εκτός από την κοινή παραδοχή του ταλέντου της μιας και όχι απλά είναι παιδί των Όσκαρ, αλλά κάθε φορά συγκλονίζει με τις ερμηνείες της, συγκαταλέγεται στη λίστα με τα πιο αξιόλογα fashion icons.

H ίδια έχει δηλώσει. «Μου αρέσει να ντύνομαι καλά, είναι σαν να φοράω κοστούμι για μια ταινία. Αλλά μπορεί να θαυμάσεις μία όμορφη δημιουργία και να σκεφτείς “αυτό δεν είναι για μένα” …στο κάτω κάτω δεν θέλεις να σε φοράει το ρούχο».

Στο καθημερινό στυλ της η Kate προτιμά πιο μίνιμαλ και απλά κομμάτια με έμφαση στην ευκολία κίνησης. Σε ό, τι αφορά τα ρούχα, επιλέγει κυρίως δημιουργίες της Stella McCartney, της Celine, του Givenchy, του Armani και της Rag & Bone.

«Δεν προσπαθώ να είμαι μέσα στη μόδα απλώς για να είμαι» παραδέχεται και φυσικά εκτός από τα ρούχα, δίνει μεγάλη έμφαση στα κατάλληλα αξεσουάρ και ιδίως στα γυαλιά ηλίου. Προστατεύει τα μάτια της με στυλ, αποθεώνοντας το κλασικό chic style με ένα vintage-esque μοντέλο γυαλιών ηλίου. Η Cate Blanchett που φοράει γυαλιά ηλίου Bottega Veneta B.V. 225/s και δεν τα αποχωρίζεται λεπτό!

Διαβάστε ακόμη:

Cate Blanchett: "Θέλω να αποκαλύπτω την επιδερμίδα μου"

Cate Blanchett: Η αποθέωση του nude