Ποια είναι τα νέα αγγελάκια της Victoria's Secret;

Ποια είναι τα νέα αγγελάκια της Victoria's Secret;

Γνωρίστε 6 πανέμορφα μοντέλα που θα περπατήσουν μαζί με τα supermodels Adriana Lima, Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Douzten Kroes και Lily Aldridge στο show του γνωστού οίκου εσωρούχων!

Εκτός από τις συνήθεις ύποπτες που κάθε χρόνο μας αφήνουν έκπληκτους με τις εμφανίσεις τους στο catwalk της Victoria's Secret, υπάρχουν και "αγγελάκια" που δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμα και δεν έχουν ακόμη καταφέρει να κερδίσουν τα περιζήτητα "φτερά αγγέλου". Στην περιζήτητη λίστα με τα μοντέλα που θα περπατήσουν στην πασαρέλα στο show του Δεκεμβρίου (μια λίστα που δε βρίσκεται, όπως περιμέναμε, η Kendall Jenner), βρίσκονται 6 ονόματα που ξεχωρίζουν, τόσο για το σεξαπίλ τους και το αψεγάδιαστο παρουσιαστικό τους, όσο και για τα αναπάντεχα ενδιαφέροντά τους! Ποια είναι αυτά τα μοντέλα; Δείτε τα παρακάτω!

1. Shanina Shaik

shanina shaik

Η 23χρονη καλλονή, που πρόσφατα έγινε το πρόσωπο για τη γνωστή εταιρεία Accessorize, δεν έχει καταφέρει να κάνει ακόμα στρέψει πάνω της όλους τους προβολείς. Γνωστή για τη σχέση της με τον Tyson Beckford, αλλά και για τις φήμες που τη θέλουν να βγαίνει με τον Justin Bieber, η Shanina έχει μια καριέρα που εξελίσσεται ραγδαία. Οι 290.000 followers της στο Instagram, μετά την περσινή της εμφάνιση στο VS fashion show, το αποδεικνύουν περίτρανα.

2. Devon Windsor

devon windsor

Η 20χρονη Devon από το Missouri είναι μια αναπάντεχη επιλογή για το γνωστό show εσωρούχων. Πέρσι ήταν η πρώτη της χρονιά με τα "εσώρουχα των αγγέλων", ενώ η ίδια είχε μια πολύ καλή χρονιά φέτος, περπατώντας για τον οίκο Prada στην επίδειξη για την Άνοιξη του 2014. Κοιμάται πάντα σε μεταξωτές μαξιλαροθήκες για να προσατεύσει τα μαλλιά της, όπως έχει δηλώσει, που είναι ταλαιπωρημένα από το πολύ ανοιχτό χρώμα που τα έβαψε.

3. Maria Borges

maria borges

Μεγαλώνοντας στην Angola, ενώ η χώρα είχε εμφύλιο πόλεμο, η Maria προσπάθησε να κάνει μικρά, αλλά σταθερά βήματα στην καριέρα της, όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Η θέση της στο περσινό show της Victoria's Secret και οι συνεργασίες της με οίκους όπως Tom Ford, Givenchy, Dior και Marc Jacobs, δείχνουν ότι αυτό το κορίτσι έχει πολλά ακόμη βήματα να κάνει στο χώρο της μόδας.

4. Jourdan Dunn

jdunn

Κάθε άλλο παρά άγνωστη μας είναι η Jourdan Dunn, όμως δεν έχει καταφέρει ακόμη να κατοχυρώσει τη θέση της ως "αγγελάκι", παρά τις συμμετοχές της τα 2 τελευταία χρόνια στην πασαρέλα του οίκου. Η Jourdan είναι επίσης μητέρα ενός 5 χρονου αγοριού, του Riley, του οποίου νονά είναι η συνάδελφός της και top model, Karlie Kloss!

5. Elsa Hosk

elsa hosk

Η καλλίγραμμη Elsa δεν έχει πάρει ούτε εκείνη ακόμη τα περιβόητα "φτερά" των αγγέλων, παρά το γεγονός ότι έχει περπατήσει για το brand Victoria's Secret το 2011, το 2012 και το 2013. Η ξανθιά καλλονή από τη Σουηδία ανακαλύφθηκε στα 14 της χρόνια και άφησε μια υποσχόμενη καριέρα ως επαγγελματίας παίκτρια του μπάσκετ για να κυνηγήσει το όνειρό της!

6. Bregje Heinen

bregje heinen

Ίσως η πιο εντυπωσιακή από τα "άγνωστα" μοντέλα που θα πάρουν μέρος στο show εσωρούχων, είναι η 21χρονη Bregje από την Ολλανδία , που - δυστυχώς για κάποιους - είναι δεσμευμένη. Έχει περπατήσει για τους οίκους Prada, Fendi, Roberto Cavalli και πολλούς ακόμη, ενώ έχει παίξει στο video clip των Maroon 5, "Payphone". Λατρεύει το clubbing, προτιμά να φορά μίνι αποκαλυπτικά φορέματα, ενώ ισχυρίζεται ότι της αρέσει πολύ το junk food, όπως τα milkshakes, τα γλυκά, τα πατατάκια και η σοκολάτα. Την πιστεύετε; Εμείς μάλλον όχι.

Διαβάστε ακόμα

Που βρέθηκε η dream team των stars για τον Louis Vuitton;

Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία της Naomi Campbell;

Πόσα χρήματα βγάζει την ημέρα η Cara Delevingne; Το ποσό θα σας αφήσει άφωνους