Flower Power by Marks & Spencer!

Flower Power by Marks & Spencer!

Μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν αποθεώνεται στη νέα συλλογή των Marks&Spencer


Η πιο «ανθισμένη» εποχή του χρόνου είναι εδώ και τι καλύτερο από το να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα επενδύοντας σε μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, το flower power!


Στη νέα συλλογή των Marks & Spencer για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015, θα ανακαλύψετε μοναδικά κομμάτια με εντυπωσιακά floral prints που θα αναβαθμίσουν τις καθημερινές αλλά και τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας.


Για ένα άψογο office look, επενδύστε σε ένα ανάλαφρο πουκάμισο με ιδιαίτερα floral μοτίβα το οποίο θα συνδυάσετε με μια δερμάτινη ζιπ κιλότ, το απόλυτο item της σεζόν. Εναλλακτικά, μια midi φούστα με διακριτικές κεντημένες μαργαρίτες και ένα απλό t-shirt σε έντονο χρώμα, θα σας χαρίσει μια φρέσκια & κομψή εμφάνιση γραφείου.

MS FLOWER POWER 8 b229f


Στα Marks & Spencer θα βρείτε επίσης εντυπωσιακά cocktail φορέματα για γοητευτικές εμφανίσεις. Με έμπνευση από την ρομαντική εποχή των 70's, τα φορέματα της νέας συλλογής του αγαπημένου βρετανικού brand θα αναδείξουν τη θηλυκότητα σας και θα «φωτίσουν» τη διάθεση σας!


Για πιο ανέμελες εμφανίσεις, η denim σαλοπέτα συνδυασμένη με ένα floral τοπ σε λιτή γραμμή αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν άνεση με στυλ!


Τέλος, ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με κοσμήματα και αξεσουάρ σε ουδέτερους τόνους, όπως λευκό και nude, διατηρώντας την απαραίτητη στυλιστική ισορροπία