Η μόδα αλλάζει: Η Madeline Stuart είναι το 2ο μοντέλο με σύνδρομο Down στην εβδομάδα μόδας

Η μόδα αλλάζει: Η Madeline Stuart είναι το 2ο μοντέλο με σύνδρομο Down στην εβδομάδα μόδας

Η όμορφη Madeline θα περπατήσει στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Είναι μόλις 18 ετών και επιλέχθηκε για να περπατήσει σε ένα από τα σημαντικότερα events μόδας του πλανήτη. Η Madeline Stuart είναι από την Αυστραλία και είναι το δεύτερο μοντέλο με σύνδρομο Down που θα περπατήσει στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Η ίδια μοιράστηκε τα νέα μέσω Instagram, γράφοντας "Μαντέψτε ποια θα περπατήσει στη Νέα Υόρκη για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης". Το μοντέλο απέκτησε φήμη μέσω Facebook, όπου αναρτούσε φωτογραφίες για να χτίσει την καριέρα της στο modeling και σήμερα μετρά παραπάνω από 100.000 ακολούθους.

Μάλιστα, η μητέρα της μίλησε στο Cosmopolitan για την απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με το χώρο: "αυτό που θα ήθελα να καταλάβει ο κόσμος από αυτό είναι να μην κάνουν διακρίσεις. Μην κρίνεις το βιβλίο από το εξώφυλλό του. Θα ήθελα ο κόσμος απλά να αποδέχεται, να αγαπά και να δείχνει καλοσύνη. Αυτό σημαίνει όλο αυτό για εμάς. Το modeling έχει πλάκα, αλλά είναι απλά ένα όχημα για να περάσει ένα μήνυμα. Νομίζω πως γι' αυτό εκείνη(η Madeline) τα πηγαίνει τόσο καλά".

Ελπίζουμε να τη δούμε και στις υπόλοιπες εβδομάδες μόδας!

Διαβάστε ακόμα

Η Βασίλισσα είναι μία: Η Beyonce φωτογραφίζεται για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue

Ξεκινάς τώρα την καριέρα σου στη μόδα; Αυτή είναι η σημαντικότερη συμβουλή για σένα!