Η Reebok Classic και η FACE Stockholm συνεργάζονται ξανά για την καμπάνια Άνοιξη-Καλοκαίρι

Η Reebok Classic και η FACE Stockholm συνεργάζονται ξανά για την καμπάνια Άνοιξη-Καλοκαίρι

Σε ένα συνδυασμό μόδας, ομορφιάς και στιλ, ο οποίος αποτυπώνεται στο πρόσωπο της διεθνούς φήμης fashion blogger Sincerely Jules

Η Reebok Classic συνεχίζει τη συνεργασία της με τη FACE Stockholm, συνδυάζοντας τα έντονα και μοντέρνα χρώματα των νέων τάσεων της μόδας με τα εμβληματικά Reebok Classic σχέδια, απογειώνοντας κάθε εμφάνιση. Τα παπούτσια, και ειδικότερα τα Sneakers, είναι ιδανικά για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση με απίστευτο στιλ. Τονίζουν την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό της και υποστηρίζουν τη μοναδικότητα της προσωπικότητάς της.

Όχημα της νέας συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι η διάσημη fashion blogger, Sincerely Jules. Η Jules γεννήθηκε τη δεκαετία του '80, την ίδια εποχή που δημιουργήθηκαν και τα δύο brands. Με τις τολμηρές επιλογές της, εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους που την παρακολουθούν διαδικτυακά και προσδίδει glamourous ύφος στην καμπάνια. Τόσο η Reebok Classic, όσο και η FACE Stockholm, αντλούν την έμπνευσή τους από τη φιλοδοξία να τονίσουν και να αναδείξουν την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Η αστραφτερή και τολμηρής αισθητικής συλλογή είναι μία έκρηξη παιχνιδιάρικων χρωμάτων που τονίζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά των παπουτσιών, αλλά και του μακιγιάζ της FACE Stockholm.

Οι στιλιστικές προτάσεις από τη Sincerely Jules, για το συνδυασμό των παπουτσιών με τις τάσεις της μόδας, αποδεικνύουν την ευελιξία της χρήσης τους. Τα Classic Leather, τα CL Nylon, τα Princess, τα Instapump Fury, τα LX 8500 και τα ολοκαίνουρια InstaPump Fury sandal συνδυάστηκαν εύκολα με διαφορετικά looks, συμπληρώνοντας άψογα outfits – από ένα αυστηρό κοστούμι έως ένα μακρύ μεταξωτό φόρεμα. Επιπλέον, η Jules είναι η πρώτη που θα φορέσει τα νέα και πρωτοποριακά InstaPump Fury sandal. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που παρουσιάζω για πρώτη φορά το νέο σχέδιο του InstaPump Fury sandal! Η αρχική έκδοση τους είναι πολύ αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο, έχοντας μια cult φήμη, γι 'αυτό και είναι συναρπαστικό να φοράει κανείς ένα ολοκαίνουριο μοντέλο που αναδεικνύει τις εμβληματικές λεπτομέρειες, έχοντας παράλληλα σύγχρονο στιλ», σημειώνει η ίδια.

Η Sincerely Jules καταγράφει καθημερινά το στυλ, τα ταξίδια και τις lifestyle επιλογές της. Αναδεικνύει καθημερινά τη σημασία που έχει για την ίδια να αισθάνεται στιλάτη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνεση - ένα προφίλ που την καθιστά έτοιμη, ανά πάσα στιγμή, να ακολουθήσει κάθε νέα μόδα. Η περιπετειώδης φύση της Jules την οδηγεί να ρισκάρει για το στιλ της. Αντλώντας έμπνευση από τη διάθεσή της για ανακάλυψη και την αγάπη της για εξερεύνηση, πειραματίζεται με νέα beauty looks. Η ίδια αναφέρει ότι «αγαπώ να φοράω sneakers και να αναδιαμορφώνω το look μου, συνδυάζοντας το glamorous και το street style. Τα sneakers είναι η στιλιστική βάση της γκαρνταρόμπας μου. Η συλλογή Reebok Classic X FACE Stockholm κάνει μία πολύχρωμη δήλωση, φωτεινή και έντονη, αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικά ευέλικτη σε συνδυασμούς. Τα sneakers είναι ιδανικά για να φοριούνται σε καθημερινή βάση. Βρίσκω αυτή τη συνεργασία συναρπαστική και ανυπομονώ για να δείξω όλους τους διαφορετικούς, πιθανούς τρόπους που μπορεί να συνδυαστεί στιλιστικά η νέα συλλογή».

Η ιδρυτική ομάδα της FACE Stockholm - Martina και Gun, δήλωσαν σχετικά ότι «η αγάπη μας για χρώμα και πειραματισμό, καθώς και η επιθυμία μας να κάνουμε τις γυναίκες να αισθάνονται καλύτερα μας, ενέπνευσε για τη νέα συλλογή. Η εφαρμογή του ίδιου χρώματος σε μερικά από τα πιο αγαπημένα μας Reebok Classic σχέδια έφερε μια ποικιλία σε looks, από απαλά παστέλ για μια θηλυκή αίσθηση, έως βαθύτερες αποχρώσεις για μια πιο δυναμική εμφάνιση».

Ο Michelle Palmer, Senior Global Marketing Manager για τη Reebok Classic, δήλωσε ότι «αφού παρουσιάσαμε τη συλλογή Reebok Classic Χ FACE Stockholm για τη σεζόν Φθινόπωρο–Χειμώνας 2015 και είχαμε καταπληκτική ανταπόκριση, είμαστε ενθουσιασμένοι και συνεχίζουμε για τη σεζόν Άνοιξη–Καλοκαίρι 2016. Το blog της Sincerely Jules μας έχει εντυπωσιάσει πολύ, αγαπάμε τον τρόπο που τοποθετείται και ενεργεί, ακολουθώντας το προσωπικό της όνειρο, μετατρέποντας το πάθος της σε επαγγελματική καριέρα. Η Jules είναι ο ιδανικός συνεργάτης, αφού εκπροσωπεί τη φιλοδοξία μας να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να εμπνέονται από τον κόσμο γύρω τους. Ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε το περιβάλλον σας και να φορέστε τα χρώματα που αγαπάτε, από τη στιγμή που κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι να κοιτάξει κάτω για να αντλήσει έμπνευση».

Η συλλογή Reebok Classic Χ FACE Stockholm Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 είναι διαθέσιμη στο http://www.reebok.com/gr/face_stockholm και σε επιλεγμένα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα το Reebok.com/FACEStockholm.