Όλη η αφρόκρεμα της showbiz ποζάρει στη νέα καμπάνια του οίκου Calvin Klein

Όλη η αφρόκρεμα της showbiz ποζάρει στη νέα καμπάνια του οίκου Calvin Klein

Από τις ωραιότερες καμπάνιες του brand

Η Calvin Klein, ανακοίνωσε τη νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια για το Φθινόπωρο του 2016. Όπως κάθε σεζόν, αρχής γενομένης από την Άνοιξη του 2016, έτσι και αυτή όλα τα brands του οίκου Calvin Klein - Calvin Klein Collection, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans και Calvin Klein Underwear - παρουσιάζονται μαζί, μέσα από μία δυναμική καμπάνια με προκλητικό ύφος στην οποία συμμετέχουν ταλαντούχα πρόσωπα από διάφορους χώρους, μέσα από ένα δυναμικό concept και μία πλούσια συλλογή βίντεο και διαδραστικού ψηφιακού περιεχομένου.

To φιλμ της καμπάνιας το οποίο επιμελήθηκε ο φωτογράφος και κινηματογραφιστής Tyrone Lebon, ο οποίος είχε φωτογραφήσει και την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια για την Άνοιξη του 2016, φέρνει στο προσκήνιο για τη νέα σεζόν Φθινόπωρο 2016 μία ανανεωμένη ομάδα από ταλαντούχα πρόσωπα όπως ηθοποιούς, μουσικούς, πρόσωπα του πολιτισμού, αθλητές, fashion icons, ισχυρές προσωπικότητες των social media, καλλιτέχνες, ανερχόμενα και διάσημα μοντέλα, τους οποίους τοποθετεί πολλές φορές σε ζευγάρι για να δημιουργήσει ένα πιο δυναμικό και αναπάντεχο εικαστικό αποτέλεσμα.

Αυτή τη σεζόν το καστ περιλαμβάνει τον καλλιτέχνη, μουσικό και παραγωγό Frank Ocean, το fashion icon και supermodel Kate Moss, την ηθοποιό Margot Robbie, τον ράπερ Young Thug, το μοντέλο Bella Hadid, την αυθεντία της βιομηχανίας της μόδας Grace Coddington, τον σουπερ σταρ των κοινωνικών μέσων δικτύωσης Cameron Dallas, τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης James Rodriguez,την ηθοποιό, μουσικό και μοντέλο Zoe Kravitz, την ηθοποιό Lola Kirke, τον μουσικό Henry Rollins, τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό G.E.M., το φαινόμενο του μπέιζμπολ Mo'ne Davis, την ηθοποιό και χορεύτρια Sonoya Mizuno, τον καλλιτέχνη της ραπ Yung Beef, την ηθοποιό Antoine-Olivier Pilon, την ηθοποιό και μοντέλο Aomi Muyock, τον καλλιτέχνη και μοντέλο Cuba Tornado Scott, το μοντέλο και αστέρι των social media Selah Marley, τη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Kacy Hill, το μουσικό καλλιτέχνη Keith Ape, το σταρ των social media και μοντέλο Presley Walker Gerber, τα μοντέλα Anna Ewers, Mark MacEachen και Roos Abels, τη μουσικό Tommy Genesis και το ράπερ Yung Lean, καθώς και μία ομάδα street μοντέλων.

calvin klein fall 2016 campaign ph tyrone lebon 271 25539

Για την καμπάνια Φθινόπωρο 2016, η Calvin Klein αναπτύσσει ένα πολιτισμικό διάλογο με κύριο χαρακτηριστικό την αυθεντικότητα μέσα από μία προσωπική αφήγηση. Η προσέγγιση αυτή πραγματοποιείται μέσα από ένα δυναμικό ψηφιακό περιεχόμενο και βίντεο, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με κάθε ένα από τα μέλη του καστ της καμπάνιας, ξεχωριστό backstage υλικό και κάλυψη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όλη τη σεζόν Φθινόπωρο 2016. Μέσα από αυτή τη συλλογή ψηφιακού περιεχομένου και βίντεο, το brand δημιουργεί μια ξεχωριστή πλατφόρμα μέσω της οποίας όλα τα μέλη της καμπάνιας έχουν τη δυνατότητα να να μοιράζονται τις ιστορίες τους με το κοινό της Calvin Klein παγκοσμίως.

"Μέσα από τη παγκόσμια καμπάνια Φθινόπωρο 2016, διευρύνουμε τα στενά όρια της παραδοσιακής διαφήμισης με το περιεχόμενο και το καστ μας», δήλωσε η Melisa Goldie, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Calvin Klein, Inc. "Καλούμε τον καταναλωτή να εισέλθει στον κόσμο μας και να βιώσει μία προσωπική εμπειρία storytelling, κάτι που κανένα άλλο brand δεν μπορεί να προσφέρει. Η προσέγγισή μας είναι καταρχήν ψηφιακή, επικεντρωμένη στα βίντεο, μέσα από τα social media, παρέχοντας στο κοινό μας μια αυθεντική εμπειρία κατανάλωσης και κοινωνικής δικτύωσης. "

Παράλληλα με τη διαφημιστική καμπάνια, μια εντυπωσιακή digital ενέργεια ξεκινά στο ck.com, αρχίζοντας με ένα 24-ωρο βίντεο στην ειδική ιστοσελίδα, www.ck.com/mycalvins. Η ενέργεια αποτελείται από μια συλλογή από περισσότερα από 50 βίντεο με συνεντεύξεις του καστ της καμπάνιας, ξεχωριστό backstage υλικό και μοναδικές εμφανίσεις. Καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα μπορούν όλοι να επισκεφθούν το site και να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία streaming μέσα από τα βίντεο της καμπάνιας καθώς και μέσα από μία επιλογή από αποκλειστικό υλικό στο calvinklein.com. Καθ’όλη τη διάρκεια της Φθινοπωρινής σεζόν, στην ιστοσελίδα ck.com θα προβάλλονται βίντεο από ιστορίες οι οποίες θα ανανεώνονται τακτικά, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να εντρυφήσουν στο μήνυμα της καμπάνιας και να συμμετέχουν και αυτοί ενεργά με τη σειρά τους. Επίσης στο site θα προσφέρονται playlists καλλιτεχνών μέσω Spotify, μέσω των οποίων ο κάθε χρήστης θα επιλέγει τις προτιμήσεις του και θα φτιάχνει τη δική του.

Με πάνω από 500 εκατομμύρια προγραμματισμένες εμφανίσεις (impressions) σε 26 παγκόσμιες αγορές μέσα από μία σειρά ψηφιακών, mobile, print και εξωτερικών διαφημιστικών ενεργειών, η καμπάνια θα αποτυπώνει το μοναδικό lifestyle της Calvin Klein.

Η παγκόσμια συνεργασία συνεχίζεται με τη # 1 παγκόσμια πλατφόρμα ψηφιακής μουσικής Spotify μέσα από ένα κανάλι και ένα πρόγραμμα, μέσω των οποίων προσφέρονται μουσικές υπηρεσίες και βίντεο στην αποκλειστική ιστοσελίδα του brand με ξεχωριστό περιεχόμενο. Παράλληλα ο οίκος Calvin Klein συνεχίζει την επιτυχημένη digital ενέργεια "I _______ in #mycalvins" με φόντο τη μουσική, την τέχνη και τον κινηματογράφο με σκοπό όλο το κοινό να μοιραστεί μοναδικές στιγμές, δημιουργώντας ξεχωριστές προσωπικές αναμνήσεις. Η ολοκληρωμένη αυτή προσέγγιση είναι ενδεικτική της φιλοσοφίας και της καινοτόμας στρατηγικής της Calvin Klein με σκοπό να συνδέσει τους καταναλωτές μέσα από προσωπικές, πραγματικές και εμπνευσμένες εμπειρίες με το brand.

Τον Μάρτιο του 2016, για πρώτη φορά, οι θεατές παρακολούθησαν την παραγωγή της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Calvin Klein για το Φθινόπωρο του 2016 σε πραγματικό χρόνο μέσα από το κανάλι Periscope της Calvin Klein. Όλοι οι fans είχαν αποκλειστική πρόσβαση στη φωτογράφιση και στα παρασκήνια του βίντεο της καμπάνιας στα οποία συμμετείχαν η Bella Hadid, ο Cameron Dallas, η Selah Marley και άλλα μέλη.