H πρεμιέρα του Prabal Gurung στις ανοιξιάτικες καμπάνιες

H πρεμιέρα του Prabal Gurung στις ανοιξιάτικες καμπάνιες

Κυκλοφόρησε η πρώτη ανοιξιάτικη διαφημιστική καμπάνια του ανερχόμενου σχεδιαστή Prabal Gurung για την άνοιξη που έρχεται και μας άφησε με το στόμα ανοικτό.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής Prabal Gurung μπορεί να μετρά μόλις δύο χρόνια στα ντεφιλέ και πολύ εμπειρία ως intern στο ατελιέ της Donna Karan, όμως έχει ήδη καταφέρει να κάνει το όνομά του γνωστό και δημιουργίες του έχουν φορέσει από τη Sarah Jessica Parker μέχρι την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Michelle Obama, ενώ και η rapper Rye Rye έχει πρωταγωνιστήσει στο βίντεο της resort συλλογής του.

Αφού, λοιπόν, έκανε ντεμπούτο στις διαφημιστικές καμπάνιες με την πρώτη του για τη σεζόν που διανύουμε ήρθε η ώρα και για την πρώτη του ανοιξιάτικη καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί το αγγελάκι της Victoria's Secret Candice Swanepoel. H Candice, που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και για ανορεξία αλλά έχει πρωταγωνιστήσει και σε Tom Ford καμπάνια, πραγματικά αγνώριστη με σκούρα μαλλιά πόζαρε φιλήδονα στο φακό του Daniel Jackson φορώντας τις υπέροχες βιολετί δημιουργίες του Prabal Gurung.

Floral, μωβ και πόζες. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την καμπάνια αυτή που είναι εμπνευσμένη από το φωτογραφικό λεύκωμα «Sensual Flowers» του Ιάπωνα φωτογράφου Nobuyoshi Araki και πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοικτό.