Το Queen.gr τρύπωσε πρώτο στη φθινοπωρινή συλλογή του H&M και σας τα δείχνει ολα

Το Queen.gr τρύπωσε πρώτο στη φθινοπωρινή συλλογή του H&M και σας τα δείχνει ολα

Το H&M μας υποδέχτηκε για να μας δείξει τις νέες του δημιουργίες.

Μπορεί ο καιρός να μας προκαλεί για παγωμένο γιαούρτι (που είναι και της μόδας), βρεγμένες βουτιές και ατελείωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο, αλλά το H&M φρόντισε να μας μεταφέρει έστω και για μερικές ώρες σε ένα κλίμα λίγο πιο δροσερό. Το διάσημο megastore παρουσίασε τη νέα του συλλογή για το επόμενο φθινόπωρο και εμείς δε θα μπορούσαμε παρά να είμαστε εκεί να διαλέξουμε τι θα φορέσουμε φέτος το χειμώνα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Τα καινούργια ρούχα του αγαπημένου μας H&M δε μοιάζουν με δημιουργίες μαζικής παραγωγής, αντίθετα φαίνονται ρούχα δουλεμένα, με κομψές γραμμές και χειροποίητες λεπτομέρειες που μας έκαναν να γυρίσουμε το κεφάλι και να τα παρατηρήσουμε για ώρα. Βέβαια, μπορεί την καρδιά μας να την έκλεψε προς στιγμή ένα μεταλλικό υπερμεγέθες κολάρο γεμάτο πέτρες, πέρλες και αλυσίδες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα υπόλοιπα κομμάτια πήγαν πίσω. Προσεγμένος σχεδιασμός, οβάλ σχήματα και τολμηροί συνδυασμοί έδιναν το σύνθημα στο μυαλό μας να ξεκινήσει να συνθέτει διαλέγοντας το κίτρινο μουσταρδί, το κομψό μαύρο, το φουτουριστικό γκρι και το ζεστό σοκολατί. Οι μινιμαλιστικές εντολές της collection μπλέκονται με τα μοχέρ, τις ποπλίνες, τις χάντρες και τα μεταλλικά υφάσματα, τις δερμάτινες λεπτομέρειες και το παλιοκαιρίσιο τουίντ και μας έκαναν να γουρλώσουμε τα μάτια από ευχαρίστηση. Ναι, μας άρεσαν οι ζακέτες με τις πλεξούδες, τα κεντημένα γιλέκα, τα σικάτα γοβάκια και τα πουλόβερ με τις γούνινες λεπτομέρειες και αν μας ρωτήσετε θα σας απαντήσουμε με ειλικρίνεια, τα θέλουμε όλα!

Βέβαια το πάρτυ για τη φθινοπωρινή συλλογή του H&M δε σταμάτησε εδώ. Ένα σκηνικό που θύμιζε επαγγελματική φωτογράφιση μας καλούσε να διαλέξουμε όποια ρούχα θέλουμε, να φορέσουμε τα πιο έντονα αξεσουάρ και τα πιο φαντεζί κοσμήματα και να φωτογραφηθούμε σαν άλλα μοντέλα για την ιστοσελίδα του megastore. Νόστιμες λιχουδιές, χρωματιστά cocktail και λαμπερά χαμόγελα ηδονής και θαυμασμού συνέθεσαν το παζλ του πιο ανέλπιστα ευχάριστου αποκαλυπτήριου κάνοντάς μας να αναπηδήσουμε από τη χαρά μας.

H&M σε ευχαριστούμε που μας μεταμορφώνεις και να ξέρεις θα επιστρέψουμε δριμύτερες!