Η Mary Katrantzou συνεργάζεται με τη Vodafone

Η Mary Katrantzou συνεργάζεται με τη Vodafone

Δίνοντας την ευκαιρία σε συνδρομητές να βρεθούν πρώτη σειρά στο show της

Τους συνδρομητές της Vodafone στην Αγγλία, τους περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη, καθώς η τηλεφωνική εταιρεία αποκάλυψε πως συνεργάζεται με την Mary Katrantzou για δύο συνεχόμενες σεζόν. Η σχεδιάστρια είχε κερδίσει το βραβείο ταλαντούχας ανερχόμενης σχεδιάστριας στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας τόσο για την Ανοιξιάτικη συλλογή της για το 2013, όσο και για τη χειμερινή εβδομάδα μόδας. Οι τυχεροί πελάτες της Vodafone θα έχουν πρόσβαση στα show της ΚΑΙ την ευκαιρία να την γνωρίσουν backstage. Επιπλέον θα καθίσουν στην πρώτη σειρά!

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την Vodafone, εφόσον σαν brand έχουν θεμελιώσει την αξιοπιστία τους και υποστηρίζουν τη βιομηχανία της μόδας τις τελευταίες σεζόν. Η πρωτοπορειακές τους ιδέες μου αρέσουν και μου φαίνεται φυσικό να συνεργαστούμε. Δεν βλέπω την ώρα να διευρύνω το δίκτυο της μόδας και να φέρω τους πελάτες της Vodafone στις πρώτες σειρές της Εβδομάδας Μόδας».

Φυσικά η συνεργασία δεν θα μείνει εκεί. Η διοίκηση της Vodafone θεωρεί τη Mary Katrantzou μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες σχεδιάστριες της Βρετανίας. Η εταιρεία λατρεύει τα prints της και ατοιμάζει κάτι νέο και συλλεκτικό. Αν κρίνουμε από τα σχέδια που είχαν ετοιμάσει οι Richard Nicoll και Christopher Kane κατά τη δική τους συνεργασία, έχουμε ήδη αρχίσει να φανταζόμαστε διάφορα. Η δερμάτινη τσάντα φορτιστής πάντως του Nicoll έχει γράψει ιστορία! Για να δούμε....

Διαβάστε ακόμη:

Θα σχεδιάσει ο Karl Lagerfeld το νυφικό της Keira Knightley;

Ιδού οι τσάντες Louis Vuitton για την ερχόμενη σεζόν!

Ανάρπαστη η νέα eyewear συλλογή των αδελφών Kardashian για τα Sears πριν καν κυκλοφορήσει!