Όλα τα μυστικά του Calvin Klein στη φόρα!

Όλα τα μυστικά του Calvin Klein στη φόρα!

Ο Nick Gruber ετοιμάζεται να εκδόσει βιβλίο...

Ο 22χρονος πρώην σύντροφος Calvin Klein, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών και ξυλοδαρμό, του ετοιμάζει μία όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη!
Ο επί 2 χρόνια φίλος του σχεδιαστή (και προστατευόμενός του) μάλλον του κρατά κακία που δεν πήγε να τον δει όταν συνελήφθηκε και μπήκε πίσω από της φυλακής τα σίδερα... ο σχεδιαστής είχα αποφύγει οποιαδήποτε σχόλια δηλώνοντας απλά συντετριμμένος. Ο Nick Gruber, πριν γνωρίσει τον Klein ήταν πορνοστάρ σε gay και bi-sexual ταινίες ενώ δήλωνε μοντέλο. Ως σύντροφός του Calvin Klein βέβαια απείχε από όλα αυτά.


Με μόλις λίγο καιρό πίσω στον έξω κόσμο, ο 22χρονος κατάφερε ήδη να κλείσει μεγάλη συμφωνία με εκδοτική. Βρήκε μάλιστα και έναν πολύ γνωστό συγγραφέα επιτυχιών- που δεν μας αποκαλύπτει- στον οποίο διηγείται όλες τις περιπέτειές του με τον σταρ και κάθε κρυφή λεπτομέρεια εκ των έσω για τα α 2 χρόνια σχέσης τους. Οι δικηγόροι του σχεδιαστή δίνουν μάχη προσφορών για να αποτρέψουν την έκδοση του βιβλίου όμως οι εκδότες είναι αποφασισμένοι να δώσουν πολύ περισσότερα!


Οι λεπτομέρειες όπως ανακοίνωσαν αναμένονται «κάτι παραπάνω από σοκαριστικές». Ο συγγραφέας που ανέλαβε, μίλησε ανώνυμα στο Daily News λέγοντας: «Ήταν ο μόνος τρόπος να κλείσει της συμφωνία. Αν η ιστορία αφορούσε μόνο τον Gruber τι θα είχε να πει; Ένας πιτσιρικάς gay porn star, εθισμένος στην κοκαΐνη, που έκανε σχέση με γυναίκα και έχει μόνο μία φίλη φάντασμα τη Nastia, η οποία εμφανίστηκε στο δικαστήριο με σκισμένο καυτό σορτς και μπλούζα που απεικόνιζε έναν άντρα να κάνει πρωκτικό σεξ με μία γυναίκα... Σιγά! Ο Gruber έχει πολλά μυστικά για τον Calvin και είναι δικαίωμά του να τα πει στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη:

Η Mary Katrantzou συνεργάζεται με τη Vodafone

Θα σχεδιάσει ο Karl Lagerfeld το νυφικό της Keira Knightley;

Ανάρπαστη η νέα eyewear συλλογή των αδελφών Kardashian για τα Sears πριν καν κυκλοφορήσει!