Ποιο διάσημο μοντέλο δήλωσε πως παθαίνει συσπάσεις στο πρόσωπο όταν φωτογραφίζεται;

Ποιο διάσημο μοντέλο δήλωσε πως παθαίνει συσπάσεις στο πρόσωπο όταν φωτογραφίζεται;

Όμως, κατάφερε και έκανε τεράστια καριέρα.

Η Βρετανίδα top model Kate Moss φαίνεται πως έχει κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητά της να ποζάρει, ειδικά όταν πρόκειται για αυθόρμητες φωτογραφίες, όταν δεν ερμηνεύει κάποιο χαρακτήρα. Αυτό φαίνεται πως ήταν και το μεγάλο πρόβλημά της την ημέρα του γάμου της σύμφωνα με δηλώσεις της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Δεν θέλω τον εαυτό μου ποτέ. Είμαι απαίσια στα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Ανοιγοκλείνω τα μάτια μου συνεχώς. Παθαίνω συσπάσεις στο πρόσωπο κατά το σύνδρομο Tourette. Εκτός και αν δουλεύω, αλλά και τότε δεν είμαι πολύ καλή στις φωτογραφίες, πραγματικά», αποκάλυψε το θρυλικό μοντέλο που ανάμεσα σε άλλα είπε πως έπεσε στα πατώματα όταν χώρισε με τον Johnny Depp και έπαθε νευρικό κλονισμό όταν πρωτοφωτογραφήθηκε ημίγυμνη.

spl453696_003

Και συνέχισε: «Την ημέρα του γάμου μου ήμουν φανερά φρικαρισμένη. Πρέπει να μου δώσεις ένα χαρακτήρα, είπα στον John Galliano και εκείνος μου απάντησε «Έχεις ένα μυστικό. Είσαι το τελευταίο από τα βρετανικά τριαντάφυλλα. Κρύψου κάτω από το πέπλο σου. Όταν στο σηκώσει εκείνος, τότε θα δει όλο σου το παρελθόν».

Διαβάστε επίσης:

Ποιο θρυλικό μοντέλο δήλωσε πως έπαθε νευρικό κλονισμό όταν πόζαρε γυμνή στα 17 της;

Ποιος διάσημος star ράγισε την καρδιά της Kate Moss και την έκανε να κλαίει επί χρόνια;

H Kate Moss αποκάλυψε πως βρήκε τον άντρα της... στο ίντερνετ