MTV EMA Awards: Aυτές είναι οι εμφανίσεις που λατρέψαμε

MTV EMA Awards: Aυτές είναι οι εμφανίσεις που λατρέψαμε

Μέσα στις κιτς εμφανίσεις, ευτυχώς που υπήρξαν και οι εξαιρέσεις

Χθες βράδυ, στη Φρανκφούρτη, έλαβαν μέρος τα MTV EMA Awards, με παρουσιάστρια την εκρηκτική Heidi Klum. Oι εμφανίσεις πολλές και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από αυτές ήταν απογοητευτικές. Ευτυχώς όμως υπήρξαν και οι λαμπερές εξαιρέσεις, οι οποίες παρέδωσαν μαθήματα στυλ. Ποιες ήταν οι κυρίες που τράβηξαν πάνω τους τα φλάς και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια για τις εμφανίσεις τους;


Όλα τα sites του εξωτερικού ψηφίζουν ως καλύτερη εμφάνιση όλων, αυτή της Rita Ora και δε θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε, αφού η τραγουδίστρια πραγματικά έλαμπε μέσα στο κατακόκκινο φόρεμά της. Το εκπληκτικό αυτό φόρεμα δε θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο από Marchesa. Το φόρεμά της ήταν βγαλμένο από παραμύθι και η Rita το υποστήριξε όπως του άρμοζε.

Οι υπόλοιπες τρεις κυρίες ήταν επίσης κομψές και ενθουσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Ποιες ήταν; Η Gwen Stefani, η Alicia Keys και η Taylor Swift.

Η Gwen, με total black look ήταν πολύ hot. Extra στο στυλ της, το βαθύ σκίσιμο που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της και τις ψηλές, πάνω από το γόνατο, μπότες της, που είναι το απόλυτο trend.

Η Alicia Keys από την άλλη, ξετρέλανε τα πλήθη με το τρίχρωμο Stella McCartney φόρεμά της. Η όμορφη τραγουδίστρια υποστήριξε τέλεια το φόρεμα, το οποίο ανέδειξε εκπληκτικά τη fit σιλουέτα της.

Τελευταία, αλλά εξίσου ωραία εμφάνιση ήταν αυτή της Taylor Swift, η οποία έλαμψε μέσα στο J. Mendel, λευκό-ασημί φόρεμά της. Το φόρεμα αγκάλιαζε το σώμα της και έκανε αντίθεση με το smokey μακιγιάζ της.

Εύγε κορίτσια!

Διαβάστε ακόμα:

Οι πιο στυλάτες stars της εβδομάδας μας δίνουν tips για τις καθημερινές εμφανίσεις μας

Ο στυλάτος Οκτώβριος της Sarah Jessica Parker

Ποιες κυρίες έκλεψαν την παράσταση με το στυλ τους, αυτή την εβδομάδα;