John Galliano: Από την πασαρέλα στην αίθουσα διδασκαλίας

John Galliano: Από την πασαρέλα στην αίθουσα διδασκαλίας

Το επόμενο βήμα του σχεδιαστή ίσως να είναι διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές από το περιβάλλον του, επιθυμία του John Galliano είναι να διδάξει μόδα σε κάποιο κορυφαίο fashion college.

«O John κάνει αργά βήματα. Θα ήθελε πολύ να διδάξει σε κάποια σχολή μόδας. Όχι να δίνει διαλέξεις σε μεγάλες ομάδες, αλλά να διδάσκει τους μαθητές έναν προς έναν. Ελπίζει να έρθει σε συμφωνία με κάποια σχολή σύντομα. Μπορεί να μην είναι καν στις Η.Π.Α.».

Ο ίδιος ο σχεδιαστής φοίτησε στο Central Saint Martins του Λονδίνου, οπότε είναι πιθανό να ήθελε να επιστρέψει εκεί, παρότι λέγεται ότι το Parsons The New School for Design στη Νέα Υόρκη θα ήθελε πολύ να τον έχει στην ομάδα του. Προς το παρόν, πάντως, ο 52χρονος fashion designer βρίσκεται στο ατελιέ του Oscar de la Renta, όπου προετοιμάζει πυρετωδώς την συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013. Φήμες τον θέλουν να παραμένει στον οίκο και μετά την παρουσίαση της συλλογής. Όταν ο ίδιος ο de la Renta ρωτήθηκε εάν η συνεργασία τους θα πάρει παράταση, απάντησε «Θα ήθελα πολύ να μείνει. Θα το κάνει; Δεν μπορώ να σας πω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει. Το θέμα είναι ότι στη Νέα Υόρκη δουλεύουμε εντελώς διαφορετικά απ' ότι στο Παρίσι. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Δουλεύουμε με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς. Οπότε η απάντηση είναι ότι δεν ξέρουμε. Ακόμα ερευνούμε τις δυνατότητες».

Διαβάστε ακόμα:
John Galliano εναντίον Dior;
John Galliano: Ο Βασιλιάς επιστρέφει!
John Galliano: Του αφαίρεσαν το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής