Απίστευτο: Το φόρεμα που γίνεται διάφανο μόλις η γυναίκα διεγερθεί ερωτικά! (video)

Απίστευτο: Το φόρεμα που γίνεται διάφανο μόλις η γυναίκα διεγερθεί ερωτικά! (video)

Δεν το λες και chic, σίγουρα όμως το λες ενδιαφέρον...

Πόσο αποκαλυπτικό μπορεί να είναι το φόρεμά σας; Σύμφωνα με τον Ολλανδό σχεδιαστή Daan Roosegaarde, τόσο αποκαλυπτικό που χρησιμοποιώντας την τεχνολογία LED, αντιλαμβάνεται πόσο ερεθίζεστε και σας ... εκθέτει. Όταν επιταχύνονται οι παλμοί της καρδιάς σας, γίνεται ολοένα και πιο διάφανο.

Το Intimacy 2.0 (έτσι ονομάζει ο Ολλανδός το φόρεμά του), είναι ένα σύνολο από LED, χαλκό, δέρμα και άλλα υλικά. Όπως λέει, στόχος του είναι με αυτό να «εξερευνήσει τη σχέση ανάμεσα στην οικειότητα και την τεχνολογία» και, απ' ό,τι φαίνεται, έχει κατακτήσει τις εντυπώσεις πολλών, ενώ έχει κερδίσει και σειρά από βραβεία.

Όσο κι αν μας φαίνεται δύσκολο να δούμε μία γυναίκα να κυκλοφορεί με το συγκεκριμένο high-tech φόρεμα, ο σχεδιαστής έχει λάβει αρκετά βραβεία για το concept του, το οποίο φιλοξενείται σε avant garde γκαλερί σε όλο τον κόσμο. Έχει εκθέσει τη δουλειά του στην Tate Modern, το Victoria and Albert Museum και πολλές ακόμη γκαλερί σε όλο τον κόσμο, ενώ, αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε συζητήσεις για την κατασκευή fashion εκδόσεων του φορέματος, που θα ανταποκρίνονται διαφορετικά κάθε φορά που η γυναίκα που θα τα φοράει ενθουσιάζεται ή έρχεται σε αμηχανία.

Δείτε το βίντεο, στο κάτω μέρος της οθόνης!

Διαβάστε ακόμη:

Τα νέα Reebok Classics συνδυάζουν τέχνη, μουσική και μόδα!

Τι το ιδιαίτερο έχει η νέα συλλογή της Superdry που βρίσκουμε στο SHOP 112A;

Intimacy White - Interactive fashion by Daan Roosegaarde from Daan Roosegaarde on Vimeo.