Louis Vuitton: το πολυτελές, προκλητικό boudoir του Marc Jacobs

Louis Vuitton: το πολυτελές, προκλητικό boudoir του Marc Jacobs

Στο τελευταίο του show o πολυτελής οίκος Louis Vuitton μας μετέφερε στους διαδρόμους και τα δωμάτια ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

 

Μετά το πολυτελές τρένο, το καρουζέλ και τις τεράστιες σκάλες οι διάδρομοι ενός ξενοδοχείου αποτέλεσαν το σκηνικό της παρουσίασης στο Cour Carrée du Louvre της νέας συλλογής του maison Louis Vuitton για τον επόμενο χειμώνα. Πενήντα αριθμημένα δωμάτια ήταν η πρώτη εικόνα μέχρι που οι πόρτες τους άρχισαν να ανοιγοκλείνουν και η κλασική χολιγουντιανή σκηνή μιας μυστηριώδους, glamorous γυναίκας που βγαίνει από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια μας ξανά και ξανά. Αυτή ήταν και η πηγή έμπνευσης της νέας συλλογής του οίκου Louis Vuitton με την υπογραφή του Marc Jacobs, που χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση ακαταλληλότητας σε κάθε look.

Μετά τις Cara Delevingne και Lily McMenamy που περπάτησαν μεταξύ άλλων στο διάσημο ντεφιλέ τη σκυτάλη πήρε η βετεράνος Kate Moss φορώντας μια μαύρη κοντοκουρεμένη περούκα, όπως και όλα τα μοντέλα του show, εμπνευσμένη από τα 50s και μια σατέν κεντημένη διαφάνεια.

Ο Marc Jacobs κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, ακόμη και αν δεν εγκρίνουν όλοι πάντα τις δημιουργίες του, με μια συλλογή που φωνάζει πολυτέλεια και «ξεκούραση-αναψυχή», έχει επιρροές από τη δουλειά της Miuccia Prada και δεν έχει καμία σχέση με το τι έκανε στα nineties ο διάσημος σχεδιαστής που σε λίγο πενηνταρίζει.

Ξεφυλλίστε την παραπάνω gallery, μεταφερθείτε με το βίντεο στο ξενοδοχείου του οίκου Louis Vuitton και διαβάστε επίσης:

Diet Coke δια χειρός Marc Jacobs

Louis Vuitton: το καρό μονοπωλεί τη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια

Ο οίκος Louis Vuitton ετοιμάζει άρωμα