Οι διάσημοι κολλητοί της βιομηχανίας της Μόδας

Οι διάσημοι κολλητοί της βιομηχανίας της Μόδας

Δείτε ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι των διάσημων σχεδιαστών μόδας.

O Karl Lagerfeld είναι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους στο χώρο της μόδας που με μία του λέξη απογειώνονται καριέρες και καταστρέφονται βιογραφικά. Ο κάιζερ έχει αναδείξει κατά καιρούς πολλά φρέσκα ονόματα, ενώ δε διστάζει να κάνει νέες φιλίες υποστηρίζοντας τις επαγγελματικές του επιλογές με την προσωπική του εύνοια. Από τη Lilly Allen, την Azealia Banks και την Alice Dellal μέχρι πιο πρόσφατα τη Rita Ora, όποια γίνει κολλητή του Karl εξασφαλίζει και μία καριέρα στρωμένη με ροδοπέταλα.


Η Stella McCartney μπορεί να θεωρείται σκύλα, έχει όμως και αυτή τις φιλίες της και μάλιστα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Με κολλητή τη Madonna και τη Riri τα συνολάκια της είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γίνουν αμέσως sold out.


H Donatella Versace συνεχίζει με επιτυχία την ιστορία του οίκου και ντύνει την κολλητή της Lady Gaga με ιστορικές δημιουργίες, όπως αυτή με τις παραμάνες που είχε φορέσει στο παρελθόν η Elisabeth Hurley. Τι το καλύτερο από το να τα λες με τις φιλενάδες σου και ταυτόχρονα να διαφημίζεις τη δουλειά σου σε εκατομμύρια κόσμου;

Διαβάστε ακόμα:
Στο χρώμα της μέντας: Πώς οι star συνδυάζουν το πιο hot trend;
Cropped top: στα βήματα που χάραξαν τα μοντέλα
Gwyneth, Kate, Jessica: Μάχη στυλ, στα... μπλε!