H Victoria’s Secret προσέλαβε την Kate Upton

H Victoria’s Secret προσέλαβε την Kate Upton

Παρά τις δηλώσεις της casting director των show της εταιρίας εσωρούχων Victoria's Secret, πως δεν θα προσλάμβαναν ποτέ την Kate Upton, τελικά φιγουράρει στο οπισθόφυλλο του νέου καταλόγου.

«Πολύ ξανθιά», «πολύ προφανής επιλογή», «μοιάζει με γυναίκα ποδοσφαιριστή», «είναι το πρόσωπο που οποιοσδήποτε με χρήματα μπορεί να βγει εκεί έξω και να αγοράσει» είναι μόνο μερικές από τις περσινές δηλώσεις της casting director των fashion show της διάσημης εταιρίας εσωρούχων Victoria's Secret, Sophia Neophitou, που ένα χρόνο πριν ισχυριζόταν πως ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσαν την Kate Upton σε κάποιο show.

Όμως, τώρα που τα δεδομένα άλλαξαν και η Upton είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του modeling, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, με πολλαπλά εξώφυλλα στη Vogue και την έγκριση της Anna Wintour, φαίνεται πως θα πρέπει να ξανασκεφτεί όσα δήλωσε τότε στους New York Times.

Η Kate ήδη προσγειώθηκε στο οπισθόφυλλο του νέου καταλόγου εσωρούχων της Victoria's Secret φορώντας μάλιστα το μαύρο σουτιέν που αποτελεί best-seller. Ίσως, λοιπόν, τον επόμενο χειμώνα τη δούμε να φορά τα φτερά του αγγέλου της Victoria's Secret στην πασαρέλα και τότε η Sophia μάλλον θα πρέπει να μαζέψει τα ασυμάζευτα.

Διαβάστε επίσης:

Kate Upton: για πρώτη φορά στην αμερικάνικη Vogue

Kate Upton: πρωταγωνιστεί σε καμπάνια επειδή «δεν είναι πολύ αδύνατη»

H Kate Upton πρόσωπο των Accessorize